pogledajte

DŽULIJA ROBERTS NAKON 30 GODINA PRVI PUT PROMENILA FRIZURU: Jednim potezom izbrisala 10 godina sa lica

Džulija Robert je godinama verna svom imidžu, a sada je odlučila da malo prodrma stvari.

Lepi & Zdravi
Autor:
DŽULIJA ROBERTS NAKON 30 GODINA PRVI PUT PROMENILA FRIZURU: Jednim potezom izbrisala 10 godina sa lica
Džulija Roberts, Foto: BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Džulija Roberts je definitvno jedna od onih holivudskih zvezdi koja je verna godinama svom imudžu, ali sada je odlučila da je vreme za promenu, a svet je njenim novim izgledom - oduševljen.

Naime, Džulija već više od tri decenije nosi dugačku kosu sa crvenkastim pramenovima, a sada je dozvolila slavnom frizeru Seržu Normantu da joj odseče šiške i tim potezom skine bar deset godina sa lica.

Novi prolećni izgled je predstavila na jednom javnom događaju u Ženevi. Prelepa glumica ne samo da je skinula godine s lica, već sada izgleda sveže i šik, a kaže da je to uradila da dočeka proleće kao nova žena.

Ovaj stil frizure često nose francuskinje ali i modne ikone 70-ih, ova frizura je česta kod onih žena koje vole rokenrol i furaju taj fazon 60-tih i 70- godina prošlog veka.

Neuredni talasi, nešto gušće šiške i stepenasto ošišani krajevi su instanat promena koja nam je svima potrebna ovog proleća.

"Zavesa šiške" na koje se glumica odlučila su već poslednjih par godina u modi i ne izgleda da će ih uskoro zameniti neki drugi trend, kada je šišanje u pitanju, a zahvalne su i zbog toga što stoje savršeno gotovo svim ženama, posebno onim damama koje žele da sakriju svoje godine.

Kako se vama dopada novi imidž prelepe Džulije?

Pogledajte još fotografija poznate glumice u našoj galeriji:

1 / 12 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs