NIKADA NIJE NA DIJETAMA

DANIJELA DIMITROVSKA JE OTKRILA TRIK ZBOG KOJEG GODINAMA ODRŽAVA VITKU LINIJU: Svaka od nas može vrlo lako da ga primeni

Njena tajna dobrog izgleda krije se u jednoj jutarnjoj navici!

Lepi & Zdravi
14:38h Autor:
DANIJELA DIMITROVSKA JE OTKRILA TRIK ZBOG KOJEG GODINAMA ODRŽAVA VITKU LINIJU: Svaka od nas može vrlo lako da ga primeni
Tajna vitke linije Danijele Dimitrovski, Foto: Printscreen Intagram / danijeladimitrovska

Manekenka Danijela Dimitrovska važi za jednu od najlepših dama iz sveta mode kod nas, koja se trudi da neguje prirodnu lepotu. Takođe, uvek joj je važno da bude u top formi. Iako je za njen fenomenalan izgled najviše zadužena zdrava ishrana uz redovan trening, ova lepotica se i godinama pridržava jednog "pravila".

- Trudim se da jedem što zdravije, a to podrazumeva i broj obroka i njihov kvalitet. Naravno da ponekad zbog obaveza ne stižem to do kraja da sprovedem u delo, pa tada ne biram šta jedem. Imam četiri do pet obroka u toku dana, sa užinama. Moram da naglasim da sam hedonista i da nikada nisam bila na dijetama, ali je u mom slučaju ‘tajna’ u tome da jedem gotovo sve, samo u manjim količinama - rekla je jednom prilikom Danijela.

Ali, trik kojem pribegava je taj da već dugo vremena za doručak vrlo često jede palentu.

- Stiglo mi je par poruka sa pitanjem šta sam to doručkovala. U pitanju je palenta. Mama me je još kao malu ‘navukla’ na ovakav doručak. Ja dodam jogurt, ali po želji možete dodati sir, kiselo mleko, pavlaku - napisala je prezgodna manekenka.

1 / 7 Foto: Printscreen Intagram / danijeladimitrovska

Bivša žena voditelja Ognjena Amidžića vodi veoma računa i o nezi lica, koji menja u skladu sa potrebama organizma, ali i sa starosnom dobi.

- Važno je da pronaćete eksperte sa kojima ćete se posavetovati oko adekvatne nege. Volim da istražujem na ovom polju. Praktikujem slojevito čišćenje lica. Nečistoće i mejkap uklanjam micelarnom vodom, vršim piling jednom do dva puta nedeljno, a neretko – nakon uklanjanja šminke micelarnom vodom – koristim i bebi sapun. Kad isperem sve to, nanosim serum, a potom i kremu - rekla je Danijela.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs