sVE KOLEGE IZNENADILA!

SNEŽANA ĐURIŠIĆ TOTALNO JE PROMENILA IZGLED I SVE ŠOKIRALA NOVIM IMIDŽOM: Pevačica je postala neprepoznatljiva

Pevačica izgleda nikad bolje!

Lepi & Zdravi
18:47h Autor:
SNEŽANA ĐURIŠIĆ TOTALNO JE PROMENILA IZGLED I SVE ŠOKIRALA NOVIM IMIDŽOM: Pevačica je postala neprepoznatljiva
Snežana Đurišić je potpuno promenila izgled, Foto: Kurir/Dragana Udovičić

Legendarna pevačica i vlasnica brojnih hitova Snežana Đurišić važi za damu koja je tokom svoje dugogodišnje karijere ostala dosledna svom elegantnom stilu, a imidž gotovo da nije menjala. Međutim, ovoga puta je odlučila da izađe iz svoje zone komfora i porba nešto drugačije - i sve je tim potezom oduševila!

Naime, ona se na snimanje popularnog muzičkog takmičenja, u kojem je jedan od članova žirija, pojavila u potpuno novom izdanju. Skupila je hraborst i promenila je kako firzuru, tako i boju kosu, koja više nije u Snežaninoj prepoznatljivoj plavoj nijansi. Uz to, smršala je i preko 20 kilograma.

Snežana Đurišić
foto: ATA Images

Skratila je šiške, ošiala se na duži paž i dobila skroz mladalački izgled. Za ovu priliku je odabrala klasično crno odelo, te je tim stajlingom njena nova frizura došla još više do izražaja. Pevačica nije skidala osmeh sa lica, a kopmlimenti oduševljenja na račun promene su samo pristizali od kolega.

Snežana je neko ko se decenijama unazad trudio da svoju karijeru izgradi isključivo zahvaljujući kvalitetnim pesmama i raskošnim glasom, a svoj privatni život i dalje drži daleko od očiju javnosti. Ali, ovoga puta je htela da iznenadi svoju publiku, pa kako se vama čini?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs