Priča se

EVO ZAŠTO SE SNEŽANA ĐURIŠIĆ NIKAD NEĆE UDATI ZA VANJU: 5 godina zajedno, žive u njenoj kući, ali brak ne dolazi u obzir

Molim Boga da ova veza potraje, rekla je pevačica jednom prilikom

Šuška se
Autor:
EVO ZAŠTO SE SNEŽANA ĐURIŠIĆ NIKAD NEĆE UDATI ZA VANJU: 5 godina zajedno, žive u njenoj kući, ali brak ne dolazi u obzir
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Veza Snežane Đurišić i Vanje Miloševića, počela je nakon smrti pevačicinog supruga Slobodana, a pretvorila se u pravu bajku. Dok je znatiželjna javnost i mediji prate u stopu, Snežana je retko davala izjave o svom privatnom životu, ali je jednom prilikom objasnila da se nada da će ljubav potrajati večno.

Veza Snežane Đurišić i Vanje Miloševića - o venčanju nema ni govora

"Mi smo ljudi u godinama, ne možemo biti dečko i devojka, to je smešno. Da je trebalo da se venčamo, mi bismo to uradili. Ja sam to u nekoliko navrata objasnila. Ne postoji razlog da se venčamo. Imamo život iza sebe, imamo unučiće, nama je dobro u vezi u kojoj se nalazimo, a koliko će to potrajati Bog zna. Ja ću se moliti da to bude večno," rekla je umetnica jednom prilikom, prenosi „Svet“ .

Sudeći po novonastalim fotografijama, Snežanine molitve su na dobrom putu da budu uslišene, budući da se Vanja preselio u njenu kuću u Jajincima, koju je izgradila sa pokojnim suprugom.

Pet godina idilične veze se nastavlja, njih dvoje žive mirnim i povučenim životom i zajedničkim snagama vode računa o domaćinstvu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs