Ponovo voli

NAKON 36 GODINA LJUBAVI OSTALA BEZ MUŽA,JEDVA SE OPORAVILA OD NJEGOVE SMRTI:Ovako je Snežana Đurišić ponovo našla sreću!

U tim trenucima Snežana nije ni sanjala da će joj se ponovo dogoditi velika ljubav, iako je za nju bila otvorena

Ljubav i zavođenje
Autor:
NAKON 36 GODINA LJUBAVI OSTALA BEZ MUŽA,JEDVA SE OPORAVILA OD NJEGOVE SMRTI:Ovako je Snežana Đurišić ponovo našla sreću!
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Pevačica Snežana Đurišić punih 36 godina živela je u srećnom braku sa dvoje dece dok spletom nesrećnih okolnosti, iznenada, nije ostala bez muža.

U emisiji ''Grand magazin'' otkrila je da su je tada, iz najtežih trenutaka života izvukle upravo ''Zvezde Granda'' na čelu sa Sašom Popovićem i Lepom Brenom.

"Zahvalna sam im što su me pozvali i rekli da moram da dođem. Nisam bila za to jer mi nije bilo ni do čega. Jako mi je bilo teško da se transformišem i smejem kada mi nije do smeha, međutim vremenom sam lakše podnosila. Tačnije nije mi bio napor i tada sam shvatila da mi je to zaista pomoglo da lakše izguram to breme", iskreno kaže Snežana, koja je neposredno nakon smrti supruga posećivala psihologa pa čak i želela da proda zajedničku kuću.

U tim trenucima Snežana nije ni sanjala da će joj se ponovo dogoditi velika ljubav, iako je za nju bila otvorena.

"Želela sam to, ali nisam bila tragač. Moj stav je oduvek bio ako se desi desi se, ako ne, opet hvala Bogu", rekla je Đurišićeva pa ispričala kako je upoznala Vanju.

"Ja u slučajnosti ne verujem. U momentu kad sam bila spremna da se ponovo pojavljujem u javnosti, otišla sam na promociju knjige Jelene Bačić Alimpić i srela Vanju. Znala sam ga 20 godina pre toga i od tad se nismo videli. Bio je u tom istom restoranu nezavisno od promocije, prišao da se pozdravi i pozvao me da sednem sa njim i njegovim prijateljima na kafu", izjavila je Snežana.

Pevačica je dodala i to da se odmah pri susretu osetila čudna energija, a nakon nekoliko izlazaka javila se ljubav u kojoj Vanja i ona uživaju i danas.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs