saznajte više

SAZNALI SMO KAKO MIRIŠE KEJT MOS: Modna ikona uvek u torbi ima parfem koji koristi i njena mama

Uvek je zanimljivo zaviriti u tuđu žensku torbicu, a posebno kad je reč o kul modnoj ikoni kakva je Kejt Mos.

Lepi & Zdravi
10:31h Autor:
SAZNALI SMO KAKO MIRIŠE KEJT MOS: Modna ikona uvek u torbi ima parfem koji koristi i njena mama
Kejt Mos, Foto: Profimedia

Pa šta Kejt uvek nosi sa sobom?

Verovatno kao i obične smrtnice nosi ključeve, novčanik i maramice, ali ne zanima nas to. "Mnogo je čarobnih stvari ovde" otkrila je u videu koji je snimila za britanski Vog. Kejt Mos čiji bjuti i velnes brend Cosmoss je lansiran ranije ove nedelje tako je prijavila da sa sobom uvek ima i sunčane naočare, ali i prenosni zvučnik. Party girl ta Kejt, zar ne? Mnogo je toga još Kejt podelila s čitateljima Voga; uvek sa sobom ima i upaljač, knjigu koju čita (ponovo 'Na putu', koju nije čitala od mladosti), šampon za suvo pranje kose, pasoš... Zapravo čoveku nije jasno odakle sve to vadi, torba ne izgleda tako veliko! A to je tek deo, a šta se još tu sve krije pogledajte na videu ispod:

Ali, između ostalog, bivši model sa sobom uvek ima i omiljeni miris, da se njime može poprskati nekoliko puta dnevno. Reč je o kultnom Clarins Eau Dynamisante, za koji priznaje i da je miris koji celi život koristi i njena majka. Kako i ne bi, reč je o mirisu lansiranom još 1987. čiji kreator je Žak Kurtin-Klarins.

Eau Dynamisante od Clarins je miris za žene i muškarce; gornje note su Amalfi limun, kim, korijander, narandža i petitgrain; srednje note ruzmarin, karanfil, kardamom i majčina dušica dok je osnovna nota pačuli. A pohvalila se i jednim iz linije proizvoda svog novog brenda Cosmoss. Reč je o Sacred Mistu, parfemu koju u oblaku Kejt rasprši oko sebe u videu, objašnjavajući kako "stvara dobre vibracije". A uvek se treba okružiti dobrim vibracijama, zar ne? A ako je verovati i recenzijama koje su se pojavile, ovaj senzualni parfem zaista"podiže raspoloženje pomno odabranim eteričnim uljima koja donose emocionalnu ravnotežu i osećaj unutrašnjegmira". Note uključuju cvet narandže, bergamot, jasmin, tuberozu, geranijum, hrastovu mahovinu, kedar i mahune tonke.

Pogledajte još fotografija ove modne ikone:

1 / 20 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs