Krenite i vi sa ovom rutinom

Neka vam svaki dan bude lep: Cake za savršeno jutro

Dve čaše vode odmah nakon buđenja, 10-15 minuta vežbanja i kvalitetan doručak neke su od navika koje garantuju da ćete biti veseliji nego inače
Lepi & Zdravi
13:26h Autor:
Neka vam svaki dan bude lep: Cake za savršeno jutro
Foto: Thinkstock

Ove navike osiguraće ti da se svakog jutra probudiš veselija nego inače.

1. Mala jutarnja fizička aktivnost

To ne mora da bude pravi trening, biće dovoljno svega 10-15 minuta. Nalet endorfina nakon toga daće ti energiju i tvom raspoloženju će da osigura veliki podsticaj, što je odlično za početak dana.

Tajna zdravlja je u redosledu - prvo vežbe, pa kafa. OVDE saznajte više o tome.

2. Voda

Naše telo gubi tečnost dok spavamo, zato je ujutro jako bitno da nadoknadiš izgubljeno. Dve čaše vode, odmah nakon buđenja, popraviće stvar.

Kako izgleda jutarnja kura sa vodom za zdraviji život saznajte OVDE.

3. Sredi se

Lep spoljašnji izgled garantovano daje dobar osećaj i iznutra. Nije loše ni da noć pre pripremiš odevnu kombinaciju i složiš sve potrebne sitnice u torbu, kako bi ujutro imala vremena za druge stvari, kao što je npr. doručak.

Koji su trikovi za uspešno buđenje pročitajte OVDE.

4. Kvalitetan doručak

Mnogi imaju lošu naviku preskakanja najvažnijeg obroka u toku danu. Ali, zdrav i kvalitetan doručak, pun proteina i složenih ugljenih hidrata, pomoći će tvojoj koncentraciji, koja je i te kako potrebna tokom napornog radnog dana.

OVDE saznajte kako izgleda doručak od 610 kalorija koji skida petinu telesne težine.

5. Poveži se

Pokušaj da pronađeš malo vremena, kako bi pre izlaska iz kuće, na miru sela i "pronjuškala" šta ima novo kod virtuelnih prijatelja, pročitala vesti na portalima ili poslala poruku za dobro jutro dragoj osobi. Stručnjaci tvrde da se nakon toga osećamo povezanije s drugima, što nas čini srećnijima.

A koji su trikovi za jutarnju lepotu pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs