Trenuci za uživanje

Idealna kombinacija razgovora, kafe i slatkiša

Skoro svaki povod za druženje počinje pitanjem: „Da li ćemo na kafu?“. Bilo da u kafi uživate sa voljenom osobom, da se uz šoljicu omiljenog ukusa opuštate sami, ili vam je omiljena ona popijena u društvu prijatelja, ukus je intenzivniji uz poseban slatkiš.

Lepi & Zdravi
Autor:
Idealna kombinacija razgovora, kafe i slatkiša
Foto: Promo

Bogata paleta Grand kafe, prepoznatljiva po svojim specifičnim ukusima vrhunskog kvaliteta predstavlja nezaobilazan deo svakog okupljanja, najčešće u kombinaciji sa idealnim slatkišem koji se savršeno kombinuje uz omiljenu kafu.

Uz Grand Gold kafu birajte čokoladnu tortu u kombinaciji sa bademom ili lešnicima.

Neodoljiva srednje upržena Grand Gold kafa, koja u sebi već ima blagu aromu nalik na pečen kesten idealno se slaže sa jakom čokoladnom tortom sa bademima ili lešnicima ili kesten pireom sa šlagom kremastog ukusa. Grand Gold je kao stvorena za trenutke provedene uz porodicu i prijatelje, živ razgovor, smeh i deljenje iskrenih emocija.

Uz Grand Aromu odaberite voćnu tortu ili kolač sa vanilom

Oni koji u kafi najviše uživaju kada je ispijaju sami i ljubitelji prefinjenih ukusa odlučiće se za Grand Aromu, kafu jače uprženih zrna i senzualne mešavine specijalno odabranih zrna kafe blago-kiselog ukusa. Grand Aromu “zasladite” kremastijim slatkišem poput voćne torte, kolačem sa vanilom, mlevenim keksom ili kolačićima od patišpanja sa voćnim filom. Idealan predlog kako da obradujete sva svoja čula i posvetite vreme sebi i svojim mislima.

Probajte tulumbe uz Grand Strong

Ukoliko ste ljubitelj orijentalnih poslastica poput tulumba i baklava znajte da postoji kafa komplementarna i sa najslađim slatkišima ove vrste! Takođe, onda kada vam je potreban snažan pokretač za dan koji sledi, odlučićete se za Grand Strong, kafu koja u sebi sadrži aromu bora, meda i oraha, veoma slabe kiselosti, ali izuzetne uprženosti i aromatičnosti. Prepoznatljive boje, idealne gorčine i punoće, ova kafa “ugasiće” intenzitet dezerta i stvoriti idealan balans, uživanje pri svakom zalogaju i dodatnu dozu koncentracije.

Isprobajte kolač sa makom uz Grand DeLuxe kafu!

Ako ste vrsni poznavalac kafe, posebno one koja će obogatiti vaše specijalne trenutke i od koje očekujete apsolutno savršensvo, kako u ukusu, tako i u pakovanju koje čuva vašu kafu, u vašem domu sigurno se nalazi Grand DeLuxe. Ovom kafom na pravi način ćete ugoditi sebi ali i svakome sa kim je ispijate. Njenu aromu posebno vole ljubitelji cimeta i kakaa, a oni sa najistančanijim ukusom primetiće i aromu ruže koja krasi ovu prefinjenu kafu. Kolač sa makom ili pak orašastim plodovima stvoriće idealnu simbiozu ukusa.

Jednostavno, lagano, kremasto i očaravajuća Grand 100% Arabica

Za trenutke potpunog uživanja, posebno one koje će voljena osoba dodatno ulepšati, pravi izbor je slatka i čokoladna aroma, namenjena ljubiteljma gourmet kafa bogate teksture kakva je Arabica. Aroma badema i narandže predstavlja kiselo-slatki tandem namenjen potpunom uživanju. Kremasta torta, cheese cake ili samo voćni kup ukrašen šlagom – savršena je kombinacija ukusa uz kafu. Što jednostavnije, laganije i bolje za vreme koje delite sa partnerom!

Uživajte u Grand Dekofe u kombinaciji sa zdravim kolačima sa kokosovim brašnom

Ukoliko vas miris kafe mami, ali vam kofein ne prija ili ste na posebnom režimu ishrane, Grand Dekofe vam omogućava uživanje u bogatoj teksturi i pitkom i senzualno aromatičnom ukusu kafe u svim delovima dana. Raw cake, dijetalni i zdravi kolači sa kokosovim brašnom, bademovo mleko ili veštački zaslađivači neki su od sastojaka koje ćete idealno uklopiti sa kafom karamelastog ukusa. Bilo da dan želite da privedete kraju opuštajići se uz knjigu ili film ili sa dragim ljudima koji vas čine srećnima, neizostavan je pravi ukus domaće kafe, bez kofeina.

Bilo da ste kulinarski stručnjak ili samo kafopija i sladokusac, ove kombinacije će sigurno postati sastavni deo vaših dnevnih rituala.

Kafa i slatkiši
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs