SITNO BROJI

SVI PRIČAJU KAKO BOJANA RISTIVOJEVIĆ IZGLEDA 20 DANA PRED POROĐAJ: Voditeljka pokazala trudnički stomak!(FOTO)

Lepa voditeljka odbrojava poslednje trudničke dane

Lepi & Zdravi
11:12h Autor:
SVI PRIČAJU KAKO BOJANA RISTIVOJEVIĆ IZGLEDA 20 DANA PRED POROĐAJ: Voditeljka pokazala trudnički stomak!(FOTO)
Foto: Kurir/Dragana Udovičić

Voditeljka "Jutra" na TV Prva Bojana Ristivojević (33) željno iščekuje trenutak kada će prvi put postati majka, a termin za porođaj je 1. oktobar.

Lepo tv lice broji poslednje trudničke dane, a sada je fotografijom iz lifta pokazala svojim pratiocima kako izgleda u devetom mesecu trudnoće.

bojana ristivojević
foto: PrintscreenInstagram/ bokalica

Voditeljka je pozirala u laganoj beloj haljini, dok je na licu imala zaštitnu masku, a u prvom planu je trudnički stomak.

- Na trudničko sam otišla na pragu šestog meseca i to je bilo zbog preporuke mog ginekologa koji je smatrao da je neophodno da usporim tempo i da se više odmaram zbog bebe. Imala sam blage kontrakcije i to što je beba sve vreme nisko malo nas je bilo uznemirilo. Takođe, vođenje jutarnjeg programa koje traje pet sati nije nimalo lako. Stresno je, iako nikada to nisam htela da priznam. Mislim da sam u pravo vreme napravila pauzu. - rekla je nedavno Bojana za medije.

Kako je ranije govorila, o partneru ne želi da govori jer ga nije birala da se dopadne javnosti i medijima nego njoj.

Ne volim da pričam o svojoj intimi. Javnost je upoznala moju sestru, više puta su objavljivane fotografije mojih roditelja, brata, bake... Često ih pominjem, ali kada je o emotivnom partneru reč, to nikada nisam dozvoljavala. Daleko od toga da sam branila, samo sam čuvala svoju ljubav, što i dalje radim. Ovako mi je lepše, spokojnija sam. Dečka nisam birala da bi javnosti i medijima bio dopadljiv, nego meni. Zadovoljna sam i zaljubljena, to je najvažnije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs