odlično

SAVRŠENO REŠENJE PROTIV BAHATIH VOZAČA: Sačuvajte svoje vozilo i život u saobraćaju uz pomoć ovoga!

Uz pomoć ove auto kamere zaštitićete svoj život tokom vožnje na putevima

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Profimedia

Iz dana u dan raste broj saobraćajnih nesreća na putevima, lakših i težih. Sve je više bahatih vozača koji voze u alkoholisanom stanju, pod uticajem supstanci, ili „jer im se može“. Neophodno je zaštiti se od mogućih posledica sudara, jer takvi vozači ne prezaju ni od čega, i kada slučaj dođe do suda, oni će dati sve od sebe da dokažu da nisu krivi. Zato vam je potrebna auto kamera. Ne bilo koja, već ona koja memoriše snimak u slučaju saobraćajne nesrećne. Uz njenu pomoć imaćete dokaz za sva vremena.

Auto kamera
foto: Promo

Ova auto kamera je sve što vam treba! Poseduje HD sočivo, 2.7 inch displej 16:9, detektor pokreta, night senzor za noćno snimanje, G senzor koji u slučaju sudara automatski memoriše snimak, snima zvuk (ima ugrađen mikrofon i zvučnik), podržava kartice do 32GB i automatski snima kada se auto upali, a njena akcijska cena je samo 1.999 rsd!

auto kamera
foto: Promo

Iskoristite ovu neverovatnu priliku i za samo 1.999 rsd kupite sebi mir na putu. Porudžbinu možete izvršiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...