znamo da je u pravu

MIŠEL FAJFER (62) OTKRILA TAJNU MLADOLIKOSTI: Uvek tražimo tu neku malu tajnu, ali to ne postoji!

Glumica Mišel Fajfer dobila je priliku da preko video-poziva da intervju voditeljki Lorejn Keli i, osim o svom novom filmu "French Exit", govorila je i o nekim privatnim stvarima, naročito o svom izgledu.

Lepi & Zdravi
Autor:
Mišel Fajfer, Foto: Profimedia

Za nju vreme kao da je odavno stalo, jer 62-godišnja holivudska zvezda Mišel Fajfer još e jedna od najlepših žena sveta. Gostujući preko video-poziva u emisiji "Lorraine", istoimene voditeljke Lorejn Keli, Mišel Fajfer još jednom je morala da se dotakne večne teme, svog izgleda i činjenice da ne stari.

 

IMA 52 GODINE, BESPREKORAN TEN I NI JEDNU JEDINU BORU: Za mladoliki izgled glumice zaslužne su OVE 3 jednostavne NAVIKE!

Mišel Fajfer
foto: Profimedia

"Držim se onoga što niko zapravo ne želi da čuje. Jedem zdravo, vežbam, spavam. Uvek tražimo tu neku malu tajnu, način da varamo, ali to ne postoji. Kad ne radim, tada samoj sebi dopustim da se opustim, tada se ne hranim zdravo i popijem previše vina, nisam pred kamerama i tada izgledam tačno kako izgledam. To je velika tajna, da nema tajne", rekla je Mišel Fajfer.

U svom novom filmu "French Exit" ona glumi Frensiz Prajs, udovicu koja se seli u Pariz sa sinom i mačkom, a mačka je zapravo reinkarnacija njenog pokojnog supruga.

Govoreći o toj ulozi, Mišel je rekla:

"Ona je poprilično komplikovana i oštećena. Vrlo je narcisoidna i već dugo odsutna. Na kraju pronalazi sina i povezuje se sa njim, otkrivajući koliko ga zapravo voli i koliko joj je nedostajao".

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...