Probajte, ništa vas ne košta

Drevni japanski detoks metod: Potopite stopala u ovaj rastvor i gledajte čudo kako se dešava!

Najzdraviji narod na svetu veruje da sve kreće od stopala

Lepi & Zdravi
Autor:
Drevni japanski detoks metod: Potopite stopala u ovaj rastvor i gledajte čudo kako se dešava!
Foto: Shutterstock

Svakog dana zajedo sa hranom, pićem i vazduhom, u telo unosimo i toksine.

Kada se oni nagomilaju u organizmu, mogu da izazovu razvoj različitih bolesti, i baš zbog toga lekari i nutiricionisti savetuju detoksikaciju, piše Stil.kurir.rs.

Kada je reč o zdravlju i dugovečnosti, Japancima nema ravnih, pa smo rešili da istražimo kako to najzdravija nacija na svetu čisti svoje telo.

Otkrili smo jedan drevni metod, kojeg se oni i dalje drže, jer Japanci nikada neće zameniti nešto dobro za nešto što je neprovereno i moderno. Ono što je takođe jedinstveno jeste što u pitanju nije nikakav napitak, već kupka za stopala, od kojih, prema japanskim teorijama, sve kreće.

Za ovaj drevni japanski detoks, potrebna su vam samo dva sastojka - bočica hidrogena i kašičica đumbira u prahu.

Baka Mara (99) puca od zdravlja, sigurna da će živeti bar još 10 godina: Da radim OVO što vi svaki dan radite, davno bih bila pod zemljom!

foto: Shutterstock

Napunite lavor toplom vodom, sipajte hidrogen i đumir. Potopite stopala na 30 minuta.

Ovaj postupak trebalo bi da podstakne obnavljanje ćelija, oštećenih tkiva i očisti telo od štetnih bakterija i toksičnih supstanci. Usput, ovaj drevni detoks će vam pomoći i da rešite ili makar ublažite hronični umor, itiraciju kože, otok oko očiju, nadutost stomaka, regulišete menstrualni ciklus...

Japanci svakako savetuju da uz ovaj detoks napravite i važne promene u načinu života - odustanite od alkohola i cigareta, a unos šećera i masnoća smanjite na minimum.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs