SAVRŠENA FORMULA

Nakon četrdesete licu je potrebna posebna nega: Evo kako da uvek ostanete mladoliki!

Savršena nega za vaše lice! 

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Profimedia

Nakon četrdesete godine koža lica i vrata zahtevaju posebnu negu. Neravnine, crvenilo, bore i razna oštećenja na koži nastaju tokom godina. Da biste se na ispravan način borili protiv njih, te regenerisali i ispravno hidrirali vaše lice potrebno je da izaberete odgovarajuću kozmetiku.

 

Dead sea linija, koju ćemo u nastavku da vam predstavimo, odličan je saborac u nezi lica posle četrdesete godine. 20 minerala iz Mrtvog mora, koji su sastavni deo ove kozmetičke linije, revolucionarna je metoda za brzo učvršćivanje i zatezanje kože. Ona, takođe, omogućava i otklanjanje upalnih procesa sa kože lica u vidu crvenila i akni.

 

Dnevna krema 45+ „Savršen lifting“ za lice i vrat SPF 15 “PHARMACOS DEAD SEA” savršena je nega za vaše lice. Napravljena je na bazi 20 lekovitih minerala iz Mrtvog mora. Ovaj hijaluronsko-ceramidni kompleks od prvog momenta mazanja počinje da učvršćuje i zateže vašu kožu. Ova krema svojom specijalnom formulom vlaži vašu kožu na duže vreme i štiti je od pojave svih glavnih znakova starenja, te obnavlja prirodnu jasnoću oblika lica. Možete da je poručite OVDE po ceni od 750 rsd ili na borj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Noćna krema 45+ „Total filler Savršeni filer“ za lice i vrat “PHARMACOS DEAD SEA” formula je koja je maksimalno kompatibilna s fiziološkim parametrima kože, obogacćena snažnim koktelom komponenti za podmlađivanje ciljano se tokom noći suprotstavlja faktorima koji izazivaju starenje kože i pruža joj potpuni oporavak. Ovaj lekoviti eliksir od 20 minerala iz Mrtvog mora duboko zasićuje ćelije morskim mineralima i elementima, aktivira proces obnavljanja, povećava tonusi, poboljšava balans vode i lipida u koži. Sada možete da ga poručite OVDE po ceni od 750 rsd ili na borj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Dnevna krema 55+ „Apsolutni lifting“ za lice i vrat SPF 15 “PHARMACOS DEAD SEA” krema je sa intenzivnom formulom za podmlađivanje kože lica i vrata. Napravljena je na bazi 20 lekovitih minerala iz Mrtvog mora, a posebna formula omegapeptidni kompleks ANTI-AGE pruža vidljiv lifting efekat, intenzivno hrani i vraća ravnotežu minerala u ćelijama, te ujednačava mikroreljef kože i koriguje oblik lica. Bogati kompleks sastojaka odabran je za fiziološke potrebe zrele kože. Ova krema minimizira znakove unutrašnjeg i spoljašnjeg starenja kože, značajno poboljšava kvalitet kože lica. Možete da je poručite OVDE po ceni od 750 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Noćna krema 55+ „Absolute filler Apsolutni filter“ za lice i vrat “PHARMACOS DEAD SEA” lekoviti je eliksir od 20 minerala iz Mrtvog mora koji aktivno zasićuje ćelije neophodnim supstancama, stimulišućI proces samoobnavljanja kože, te pomažući pri održavanju zdravog nivoa hidriranosti, boreći se na taj način protiv starenja kože, tokom noći. Možete je poručiti OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 750 rsd.

foto: Promo

Ukoliko imate problem sa crvenilom kože lica ili su vam se na istom pojavili upalni procesi, sjajno rešenje krije se u intenzivnom SOS Serumu “Pharmacos Dead sea”, koji sprečava pojavu akni, normalizuje balans vode i lipida u koži, te aktivira obnavljanje epitela i pomaže u izjednačavanju kože. SOS serum je intenzivno sredstvo sa snažnim dermatološkim komponentama, koje, kao nevidljivi flaster, direktno utiče na problematične delove kože, pomažući u odstranjivnaju postojecćih nesavršenosti i štiteći od pojave novih. Možete ga poručiti OVDE po ceni od 590 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama možete da nađete OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs