40 GODINA JE ČEKAO NA PRVI POLJUBAC SA NJOM: Istinita priča zbog koje ćete poverovati u PRAVU LJUBAV

“Svaki put kada bismo se sreli, pozdravili bismo se srdačno, a onda bismo satima razgovarali,” ispričao je Bil.

Kapri: Letnja ljubavna priča
12:15h Autor:
40 GODINA JE ČEKAO NA PRVI POLJUBAC SA NJOM: Istinita priča zbog koje ćete poverovati u PRAVU LJUBAV
Istinita priča zbog koje ćete poverovati u pravu ljubav, Foto: Printscreen Youtube / HuffPost

Sudbina uvek nađe svoj put, a prava ljubav na kraju dočeka svojih pet minuta. Da je ova tvrdnja istinita postoji mnogo dokaza, a mi vam danas pišemo uprvo o jednom velikom dokazu da prava ljubav postoji I da ima srećan kraj.

Bil i Kristina su rođeni i odrasli u istom gradu. Išli su u istu osnovnu školu i poznavali su se decenijama. Među njima je oduvek postojala privlačnost, ali to nijedno nije htelo da prizna.

“Svaki put kada bismo se sreli, pozdravili bismo se srdačno, a onda bismo satima razgovarali,” ispričao je Bil.

Iako je svima bilo jasno da među njima postoji jaka hemija, njih dvoje to nisu videli. Bil je mislio da je Kristina daleko iznad njegovog dosega, a ona je smatrala da mu se ne dopada.

Bil i Kristina
foto: Printscreen Youtube / HuffPost

“U to vreme devojke nisu pozivale momke prve, pa sam ćutala,” ispričala je Kristina.

Bil je uskoro otišao u vojsku, a potom i mornaricu, a onda je dobio pozivnicu za njeno venčanje.

Kad sam otvorio pozivnicu i video ime njenog budućeg muža pored njenog, dobro se sećam da sam pomislio – Tu je trebalo da piše moje ime. Ali, znate - ja je nisam pitao, neko drugi jeste i nastavio sam dalje. Život ide dalje,” seća se Bil.

Bili su prijatelji i život je nastavio da se odvija ustaljenim tokom, a onda je 1999. godine Kristina dobila pozivnicu za njegovo venčanje.

“U tom momentu sam shvatila da sam u pogrešnom braku. Kada sam saznala da se Bil ženi, pomislila sam da je trebao da oženi mene. Ali sam ćutala. Nije bilo normalno da to kažem, zato sam ćutala,” sećala se Kristina.

Kada se 2004. godine Kristina razvela od muža, razgovarala je sa majkom koja ju je pitala “Zašto se nikada nisi zabavljala sa Bilom?”

“Mama, nikad me nije ni pitao da se zabavljamo!”

A onda su prošle godine i njih dvoje se nisu viđali, nisu ni razgovarali – svaka veza je bila prekinuta. Kada se Bil razveo, setio se šta je čitav život osećao prema Kristini. Setio se koliko je bilo lako razgovarati sa njom, družiti se i smejati… Odlučio je da je potraži, da uradi ono što je ispravno makar i pod stare dane.

Mlada, venčanje
foto: Shutterstock

Znao je da živi u tom određenom kraju, ali nije znao u kojoj kući. Zato je seo u kola i počeo da se vozi ulicama, a onda ju je video kako stoji ispred kuće.

Parkirao je kola ispred nje i izašao. Nakon 40 godina, Bil i Kristina su se tu, na prilazu ispred njene kuće prvi put poljubili. Godinu dana kasnije su se venčali i od tada su nerazdvojni.

Jer, što bi Balašević rekao: ”Ljubav možda ne pobeđuje baš uvek, al je zato nepobediva...”

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs