Modni trikovi

Kako da vam noge deluju duže u ravnoj obući: 3 saveta za vitkiji izgled!

Mnoge žene sitnije građe žele vizuelno da izduže figuru, a stručnjaci otkrivaju nekoliko efikasnih načina
Moda
09:22h
Kako da vam noge deluju duže u ravnoj obući: 3 saveta za vitkiji izgled!
Foto: Thinkstock

Već drugu sezonu za redom, dizajneri nam poručuju da je u modi ravna obuća.To je, sa jedne strane, sjajna vest zbog koje su naročito srećna naša stopala, ali sa druge strane, onaj seksi efekat izduženih nogu postiže se samo uz elegantne cipele sa visokom petom.

Ipak, postoje trikovi da i u ravnoj obući vizuelno izdužite svoje noge i postignete izgled koji želite.

Karl Lagerfild: Ravna obuća pokazuje stav

1. Prilikom odabira plićih modela čizama i cipela, treba paziti da njihova visina ne prelazi članak. Dobar trik za stvaranje vizuelno izduženih nogu je i dizajn sa kaiševima na bočnoj strani cipele ili duboki prorez. Takve cipele će izdužiti nogu jer diskretno otkrivaju golu kožu, a u hladnijim danima preporučuje se kombinovanje sa čarapama svetlijih boja.

2. Delić otkrivene kože je glavni vizuelni trik za izduženu figuru. Uz baletanke ili popularan model "oksfordica" poželjno je podvrnuti pantalone do sredine gležnja.

70 predloga za metalik šik: Metalni sjaj Njujork Fešn vika (FOTO)

3. Slična ili ista nijansa cipela i pantalona svakoj nozi će "pokloniti" centimetre. Ravne cipele u boji kože, bež boji ili boji karamele kombinovane sa sličnim nijansama pantalona dodatno će pojačati efekat nogu bez granica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs