Pronađite inspiraciju

Najlepše kraljevske frizure koje mogu da se nose svaki dan: Da uvek izgledate kao plemkinja!

Za dame koje vole jednostavnu eleganciju, preporučujemo bogate, ali ukroćene lokne kakve često nosi Kejt Midlton

Galerije
12:43h Autor:
1 / 5 Foto: Profimedia

Da biste svakoga dana izgledali poput plemkinje, ne morate celu platu da dajete frizeru, niti da se mučite po nekoliko sati pred ogledalom, jer je upravo jednostavnost ono što najčešće i izgleda najlepše.

Predstavljamo vam najlepše kraljevske frizure koje mogu da se nose svaki dan, a vi u skladu sa svojim godinama, ličnim ukusom i prilikom odaberite koju damu sa britanskog dvora vam najviše odgovara da iskopirate!

Za dame koje vole jednostavnost, preporučujemo bogate, ali ukroćene lokne. Volumen kose je ono što će joj dati raskošan izgled, a prirodni izgled lokni notu elegancije.

U slučaju da je prilika formalna, opredelite se za nisku punđu kakvu voli da nosi Kejt Midlton, a ako je u pitanju samo šetnja ili obavljanje svakodnevnih obaveza, dovoljno je da kosa bude čista, lepo oblikovana pomoću četke ili za još elegantniji izgled, možete gornji deo da pokupite nekom lepom, jednostavnom šnalom.

Holivudski frizer otkrio: Ova frizura je u trendu i savršeno stoji svakom obliku lica! (FOTO)

1 / 9 Foto: Profimedia

Ako ste, pak, ljubitelj mode i poštovalac trendova, za vas su frizure kakve voli da nosi Megan Markl. Jednostavnom, ali prkosnom temperamentu kakav je njen odgovaraju uglađeni konjski rep, ili - zavisno od raspoloženja - neuredne punđe, koje su godinama svetski hit.

Za svečanije prilike biće dovoljno da kosa bude u blagim talasima ili laganim, prirodnim loknama.

1 / 9 Foto: Reuters / Pool / Dominic Lipinski

Ukoliko ste dama u četrdesetim ili pedesetim, a pritom volite jednostavnu eleganciju, za vas su možda idealne frizure kakve je nosila neprevaziđena modna ikona, princeza Dajana.

Lako se održavaju, a u formalnim prilikama biće dovoljno da izgled nadogradite dobrim šeširom ili nekim drugim aksesoarom za kosu.

Najgore frizure za dame sa 40 i više godina: Čine vas duplo starijom! (FOTO)

1 / 4 Foto: Profimedia

Poznato je da se modni trendovi neprestano vrte u krug i vraćaju sa malim izmenama. Tako i ne treba da čudi što su frizure kakve je princeza Margaret volela da nosi pedesetih godina ponovo hit!

foto: Profimedia

Za ovaj primer frizure vam je verovatno ipak potreban frizer, pa je preporuka da nju birate za izuzetno svečane prilike, dok svakodnevno možete da nosite njenu drugu omiljenu frizuru - nisku punđu sa natapiranim gornjim delom.

foto: Profimedia

Čiji stil ili frizura vam se najviše dopadaju? Da li su trendovi frizura bili lepši nekada ili sada?

Podelite sa nama u komentarima!

(Stil.kurir.rs)

Iskra ima preko 87 kilograma, obline na pravim mestima i samopouzdanje do neba: Muškarci ne mogu da odvoje pogled od nje! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs