Iskrena

Dona Ares najteže dane pretočila u emotivnu pesmu: Pevaću dok me bude!

Pevačica koja se trenutno nalazi na hemoterapiji piše pesmu pd nazivom Soba za nikoga, jer sobu u kojoj se ona nalazi nikome ne bi poželela
Vip priča
17:06h Autor:
Dona Ares najteže dane pretočila u emotivnu pesmu: Pevaću dok me bude!
Foto: Facebook

Pevačica Dona Ares odlučila je da svoje teške dane koje preživljava u bolnici pretoči u pesmu punu emocija.

Njoj podršku pružaju sa svih strana, a ona kaže da je njeno srce maksimalno ispunjeno jer zna da su svi uz nju i da je javnost usmerena na njenu borbu, a onda je i opisala kako je prolaziti kroz ovakvu životnu bitku.

OVDE pročitajte ispovest Done Ares o teškoj bolesti koja ju je zadesila!

"Na samom početku nisam imala bolova, ništa zbog čega bih mogla pomisliti na ono najgore. Ali vremenom su ti simptomi postali jači i intenzivniji. Trenutno su mi non-stop trnuli prsti na nogama i rukama, ali to je zbog nervnih završetaka i neće prestati dok ne prestane hemoterapija. Kada sam trebala da imam prvu hemoterapiju, mislila sam da neću izdržati jer sam bila u jako lošem stanju" - kaže Dona i dodaje da je psiha ono što je najvažnije.

Recept za drevnu mešavinu začina koja sprečava rak, preuzmite OVDE - Dve hiljade godina stara tradicija!

"Sve ovo što preživljavam počela sam da zapisujem na papir i da pravim pesmu. Zvaće se "Soba za nikoga", jer je ova soba nikom za poželeti. Ali već kada se nađete u toj sobi, tu ima mnogo emocija pa ću pokušati da to prebacim na papir" - kaže Dona i dodaje da će slaviti Novu godinu, kao i svoj rođendan 1. januara i da će biti mnogo pesme.

"Pevaću dok me bude" - zaključila je pevačica u emisiji Premijera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs