Ovog proleća

Dekorateri predlažu: Novi trend u uređenju kupatila!

Povratak prirodi je trend koji se forsira u enterijeru. Detalji poput kamenčića i zidovi ukrašeni tapetima sa motivima vodopada, mora, šume deluju vrlo atraktivno
Enterijer
23:20h
Dekorateri predlažu: Novi trend u uređenju kupatila!
Foto: Shutterstock

Bilo da imate malo ili veliko kupatilo, ovaj deo doma zaslužuje pažnju prilikom uređenja. Ako nameravate da ga ovog proleća renovirate, dekorateri predlažu sledeće:

- Jednostavan dizajn, a pre svega funkcionalnost, odlike su nove generacije opreme za kupatilo. Lavaboi, pored primarne funkcije, sada služe i za odlaganje peškira, četkica za zube, sapuna... U "rotirajuću" osnovu, koja ima oblik valjka, ugrađene su stepenaste fioke, koje se lako izvlače sa različitih strana.

Koliko ste srećni: 5 znakova da u vašem domu vlada dobra energija!

- Umesto tuš kabina, dekorateri predlažu kade, koje su se pokazale praktičnije za održavanje. U trendu su modeli u norveškom stilu, koji su verna imitacija drveta. Trouglaste kade se savršeno uklapaju u ćošak malog kupatila, a okrugle i četvorougaone se preporučuju za veći prostor.

- Povratak prirodi je trend koji se forsira u enterijeru. Detalji poput kamenčića i zidovi ukrašeni tapetima sa motivima vodopada, mora, šume deluju vrlo atraktivno. Umesto podnih prostirki od gume, sintetike i pamuka, nabavite asure od bambusa i trske.

- Interesantan dodatak je čiviluk u obliku drveta, idealan za kačenje bademantila, peškira, ali i rolni toalet papira.

Stavila je malo laka za nokte u vodu: Oduševiće vas kada pogledate zašto! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs