TREĆA DIJAGNOZA

Olivija Njutn Džon se ponovo bori s opakom bolešću: Verujem da ću ponovo pobediti rak i to mi je cilj! (FOTO)

Australijska 69-godišnja zvezda Olivija Njutn-Džon se već tri decenije bori se s rakom. Nedavno je otkrila da joj se opaka bolest ponovo vratila

Vip roditelji
10:42h Autor:
Olivija Njutn Džon se ponovo bori s opakom bolešću: Verujem da ću ponovo pobediti rak i to mi je cilj! (FOTO)
Olivija Njutn Džon, Foto: Profimedia

Glumica i pevačica Olivija Njutn-Džon nedavno je ponovo dobila loše vesti – dijagnostifikovan joj je rak koji joj se nalazi na dnu kičme.

'Moj muž je uvek uz mene i daje mi podršku. Verujem da ću pobediti rak i to mi je cilj', rekla je Olivija Njutn-Džon.

Slavna australijska glumica rođena u Velikoj Britaniji. Slavu je postigla u filmu 'Briljantin', a od onda se profesionalno bavila komponovanjem, pevanjem i glumom.

Oliviji Njutn-Džon rak je prvi put dijagnostifikovan 1992. Taj prvi je bio rak dojke koji je muzičarka pobedila i zbog kojeg je postala vrlo aktivna zagovornica redovnih lekarskih pregleda za tu bolest.

foto: Profimedia

Pre samo pet godina muzičarkij e ponovo dijagnostifikovan rak dojke koji joj se proširio u rame. Treća dijagnoza Oliviju Njutn-Džon je podstakla da počne da koristiti ulje od konoplje za bol.

'Srećna sam da živim u SAD-u gde je ulje legalno. Moj je san da će uskoro biti tako i u Australiji zbog svih osoba koje boluju od raka ili bilo koje bolesti koja uzrokuje bol', rekla je Olivija Njutn-Džon.

Glumica smatra da je imala sreću što još uvek može da nastupa.

'Obožavam da pevam, to je sve što znam. To je sve što sam radila od svoje 15. godine. To je moj život', rekla je Olivija Njutn-Džon.

Nakon 40 godina otkrivene sve tajne kultnog filma: Travolta je bio ludo zaljubljen u Oliviju Njuton-Džon! (FOTO)

Tragičan život poznate glumice: Dva puta lečila rak, ćerku spasavala od droge, dečko joj nestao bez traga! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs