Neki su navijali i protiv

Holivudske zvezde obožavaju Novaka: Evo ko se sinoć našao na tribinama! (FOTO, VIDEO)

U finalu US open-a Novak Đoković porazio je Huana Martina Del Potra i osvojio titulu na ovom grend slemu po treći put u karijeri

Vip priča
Autor:
Holivudske zvezde obožavaju Novaka: Evo ko se sinoć našao na tribinama! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Nakon dužeg odsustva sa teniskog terena, ova godina je za Novaka bila izuzetno uzbudljiva i teška. A kako je bolje vratiti se na velika vrata nego pobedom na poslednjem grend slem turniru u godini, piše Glossy.

Ovaj uspeh Novak je proslavio sa svojim stručnim štabom i porodicom.

Međutim, tu su se našli u mnogi drugi.

Tako se navija: Jelena Đoković i modnim izborom bodri Noleta u Njujorku! (FOTO)

Nije tajna da su mnoge poznate ličnosti širom sveta veliki Noletovi fanovi i da ne propuštaju njegove mečeve kad god da igra. Jedan od takvih je glumac Džerard Batler.

Ne samo da nije krio koliko se radovao Novakovom uspehu, već je došao i do privatnog dela nakon meča, gde se sastao sa svojim omiljenim teniserom da proslave njegovu pobedu.

Njih dvojica su tom priliko zajedno izgovorili čuvenu repliku kralja Leonide, koga tumači upravo Batler u legendarnom filmu "300", "This is Sparta" ("Ovo je Sparta!"). Ovaj video oduševio je sve Novakove i glumčeve fanove.

Moj mali Piroćanac: Jelena Đoković otkrila kako Stefan pokušava da uštedi novac! (FOTO)

Holivudska glumica, Meril Strip, takođe je pomno je pratila finalni meč Novaka Đokovića i Huan Martina Del Potra na US openu, ne krijući emocije.

Po njenim reakcijama, koje nije krila, ona je očigledno navijala za Argentinca. Međutim, u drugom delu meča kada je bilo sve izvesnije da će Đoković odneti pehar, ona nije uspela da sakrije svoje razočaranje. Medijima su, čini se, bile izuzetno zanimljive njene reakcije koje su mnoge zabavile.

Pogledajte kako je izgledala Meril:

Konkurencija Jeleni Đoković: Supruga ovog tenisera svojim stilom i lepotom privlači sve više pažnje! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs