Ne vole da se eksponiraju

KO SU DECA KAMILE PARKER: Njena ćerka i Vilijam navodno se nisu podnosili, a sin je ovim rečima branio majku ljubavnicu

Deca Kamile parker žive mirnim i povučenim životima. Ne eksponiraju se toliko često u javnosti, te malo ko zna ko su i čime se bave.

Vip roditelji
17:39h
KO SU DECA KAMILE PARKER: Njena ćerka i Vilijam navodno se nisu podnosili, a sin je ovim rečima branio majku ljubavnicu
Deca Kamile Parker ne vole da se eksponiraju, Foto: Profimedia

Nakon dugogodišnje ljubavne afere kralj Čarls III i Kamila Parker odlučili su da se venčaju, 2005. godine. Dugo se šuškalo da je Čarls bio neveran princezi Dajani, te ju je duže vreme varao sa Kamilom. Poznato je i da ih je princeza Dajana navodno uhvatila na delu.

Uprkos tome što su oboje imali svoje porodice, odnosno brakove i decu, ništa ih nije sprečavalo na putu da započnu zajednički život.

Kamila Parker
foto: Profimedia

Dok je Čarlsov život pod lupom javnosti, interesovanje za Kamilu počelo je tek nakon što se udala za njega. Uprkos tome, o njenoj porodici ne zna se baš mnogo kao o Čarlsovoj.

Naime, Kamila se još 1973. godine udala za Endrjua Parkera Boulsa i sa njim dobila dvoje dece, sina Toma i ćerku Loru.

Kamila i Čarls sa decom
Kamila i Čarls sa decomfoto: Profimedia

Njena deca ne viđaju se tako često na događajima koja organizuje kraljevska porodica, ali postoje trenuci kada se mogu videti sa svojom majkom Kamilom. Pored Harija i Vilijama, venčanju Kamile i Čarlsa prisustvovali su i Tom i Lora.

Uprkos tome što se retko pojavljuju u javnosti, njih dvoje su veoma uspešni ljudi.

Tom je stručnjak za gastronomiju, napisao je čak 8 kuvara, a takođe je osnovao i svoju firmu. Reflektori i kamere za njega nisu nepoznanica, budući da je radio i kao voditelj kulinarskih emisija.

"Bio sam nestašan, malo sam se zabavljao. Kada sam bio mlađi, stalno su me otpuštali. Ali ja sam voleo da jedem i mogao sam da osmislim dobru rečenicu, pa sam pomislio da bih mogao da pišem o hrani.", rekao je Tom o tome kako je postao stručnjak iz te oblasti.

Sa druge strane, Kamilina ćerka, Lora Lopez se udala za Harija Lopeza 2006. godine i vodi dosta privatan život. Majka troje dece radi kao kustos u galeriji i vodi povučen život. Vrlo je obrazovana, a studirala je umetnost na "Oksfordu".

Kamila je udajom za tada princa Čarlsa stekla titulu vojvotkinje od Kornvola, dok njena ćerka i pored te činjenice, sebe nije smatrala delom kraljevske porodice.

Jedno vreme se pisalo da se na početku Lora i Vilijam nisu podnosili, jer nisu mogli da prihvate ljubavni odnos Čarlsa i Kamile. Međutim, uspeli su da prevaziđu nesuglasice, te imaju veoma dobar odnos.

Tom Parker, Tom Parker Bouls
foto: Profimedia

Da se Čarlsova i Kamilina deca lepo slažu govori i činjenica da je Lorina ćerka Eliza bila deveruša na venčanju Vilijama i Kejt 2011. godine.

Nakon što se Kamila našla na meti kritika zbog veze sa Čarlsom, paparaci su opsedali njenu porodičnu kuću u Viltširu. Njen sin je tada stao u njenu zaštitu, te rekao: „Moja majka je otporna na metke".

Tom Parker, Tom Parker Bouls
foto: Profimedia

Podsetimo, kraljica Elizabeta umrla je u 96. godini, a nakon njene smrti krunu je nasledio njen sin, princ Čarls i time stekao titulu kralja Čarlsa III.

Sa druge strane, Kamila je ponela titulu kraljice supruge. Uprkos spekulacijama da kraljica Elizabeta nije prihvatala Kamilu, te da nisu bile u dobrim odnosima, kraljica je ove godine rekla da joj je „iskrena želja da, kada to vreme dođe, Kamila bude poznata kao kraljica supruga".

Kraljica Elizabeta II, Kamila Parker
foto: Profimedia

Mnogi se pitaju da li će Kamilina deca poneti neku titulu, budući da je ona kraljica supruga. Međutim, njena deca nisu u liniji nasledstva nemaju nikakve kraljevkse titule.

"Mi smo obični ljudi", rekao je njen sin Tom jednom prilikom.

1 / 12 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs