pogledajte

ĆERKA SAŠE POPOVIĆA IZRASLA JE U PRAVU LEPOTICU: Jedna je od najskromnije dece poznatih, a pokrenula je i svoj posao

Ćerka Saše Popovića izrasla je u veliku lepoticu, a posao kojim se ona bavi nema nikakve veze sa očevim. Veoma je skromna i povučena.

Vip roditelji
Autor:
ĆERKA SAŠE POPOVIĆA IZRASLA JE U PRAVU LEPOTICU: Jedna je od najskromnije dece poznatih, a pokrenula je i svoj posao
Ćerka Saše Popovića veoma je skromna i povučena, Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Deca Saše Popovića ne eksponiraju se u javnosti, te malo ko zna o njihovom privatnom životu. Njegova mezimica Aleksandra izrasla je u pravu lepoticu, a zanimljivo je da je veoma skromna.

Aleksandrab ima 22 godine, napustila je fakultet kako bi se bavila poslom koji voli. Naime, pokrenula je sopstveni biznis, počela je da radi manikir i pedikir.

Mnogi su se pitali zašto ne iskoristi mogućnost da krene očevim stopama i bude deo njegove produkcije.

"Nju ne zanima da radi u "Grandu". U drugim je vodama, a sin je tonac u "Grandu". Kad završi studije, videćemo", rekao je Saša jednom prilikom za Blic.

O Aleksandrinoj skromnosti posvedočila je i njena majka Suzana, koja ističe da je veoma ponosna na nju. Dok su deca mnogih slavnih ličnosti svoje 18. rođendane proslavili na luksuzan i glamurozan način, Aleksandra je i tu pokazala veliku skromnost.

"Ona je skromna. Rekla nam je: "Nemojte slučajno da mi pravite neku žurku i da mi pravite rođendan javno, ja to ne želim". Mi poštujemo njene želje i mislimo da je pravi korak učinila ka svetu odraslih, jako je skromna, ne traži ništa... Dete je poznatih roditelja i može sve, ali ništa ne traži. Stvarno sam ponosna, i svaki dan kažem da sam blagoslovena što imam takvu decu, takav je i sin, a takva je i ona.", rekla je Suzana Jovanović.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs