Najskromnije dete Holivuda: Ne služi se slavom roditelja, voli muškobanjast stil, a na mamu liči ko jaje jajetu

Najskromnije dete Holivuda voli da pleše i ne služi se slavom svojih roditelja. Vodi miran i povučen život i daleko je od stereotipne "nepo bebe".

Vip roditelji
Autor:
Najskromnije dete Holivuda: Ne služi se slavom roditelja, voli muškobanjast stil, a na mamu liči ko jaje jajetu
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Koreograf Šajlo Džoli Pit progovorio je o radu sa Anđelininom i Bredovom talentovanom ćerkom plesačicom iza kulisa, dok tinejdžerka slavi svoj 18. rođendan.

Kao ćerka jednog od najpoznatijih bivših holivudskih parova, Šajlo je provela veći deo svog života u centru pažnje, ali je njen dugogodišnji koreograf sada progovorio da insistira na tome da plesačica nije i ne može biti ništa od stereotipne holivudske "nepo bebe".

Šajlo, ili Ši za svoje prijatelje i porodicu, prvi put je oduševila svet svojim plesnim veštinama 2021. godine, kada je snimak njenog nastupa postao viralan.

Sada tri godine kasnije, dok tinejdžerka proslavlja svoj rođendan, njen koreograf, Kilan Karter, sada je otkrio ekskluzivni uvid u njen život u plesnom studiju.

Uprkos tome što se hvali slavnim roditeljima, plesač Kilan kaže za "Dejli Mejl"da je Šajlo odlučna da postigne svoje ciljeve ne oslanjajući se na svoje slavno ime.

"Šajlo je izuzetno talentovana plesačica, koja pokazuje posvećenost i naporan rad", nastavio je vrhunski koreograf, glumac i modni dizajner.

"Ona je iskrena i direktna osoba koja nikada ne koristi svoj status slavne u svoju korist."

„Ši se ne oslanja na svoje poznato ime da bi ostvarila svoje ciljeve. Iskreno, u početku nisam ni znao ko je ona i mislim da ovo nije važno, pogotovo u plesnom studiju.

"Razumem da može biti teško videti osobu izvan njenog statusa slavne ličnosti, ali vam govorim da se potrudite za nju. Verujte mi, zaista je tako."

Kilan je rekao da su njegovi nedavni plesni video snimci sa Šilo "napravljeni na isti način na koji postavljam bilo koju plesačicu koja dolazi na moje sesije ili časove i za koju verujem da zaslužuje da bude predstavljena."

U video snimku koji je u sredu podeljen na njegovom Instagram nalogu na kojem se pojavljuju Šajlo i još tri plesača, Kilan je napisao: "Jedva čekam da se vratim u studio sa ovim talentovanim ljudima."

"Šajlo se oblači kao mali frajer. Ona voli da se oblači kao dečak. Ona želi da bude dečak. Pa smo morali da je ošišamo. Ona voli da nosi sve za dečake. Ona misli da je jedna od braće." rekla je Anđelina Džoli za medije ranije.

Šajlo Džoli Pit
foto: Profimedia

Proteklih nekoliko godina je bilo neverovatno transformativno za Shiloh.

Godine 2021. Šajlo je odbacila dečji izgled kada je prošetala crvenim tepihom sa svojom mamom i braćom i sestrama na nekoliko međunarodnih premijera Anđelininog filma "Eternals"".

Izgledajući glamurozno i oblačeći dizajnerske haljine, Šajlo je zapalila internet na premijerama u Londonu, Rimu i Los Anđelesu.

Od tada, Šajlo se odlučila za stalni ležeran izgled, često je primećena u duksevima i trenerkama. Više puta je fotografisana kako dolazi na časove plesa i odlazi. Od tada je skratila kosu u kratku piksi.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs