Srpkinja iz Pančeva zavela Amerikanca, on joj napravio dete pa tražio dnk i terao je na abortus: Uspela je što niko nije

Danijela iz Pančeva koja je udata za košarkaša danas živi srećno i ispunjeno, a uspela je da dobije sve što je htela.

Celebrities
Srpkinja iz Pančeva zavela Amerikanca, on joj napravio dete pa tražio dnk i terao je na abortus: Uspela je što niko nije
Foto: Printscreen/instagram/danijelarajic

Danijela Rajić je jedna od poznatijih Srpkinja koje su se udale u Americi i tamo svile svoje ljubavno gnezdo. Rođena je u Pančevu, dok je u Americi radila kao go-go igračica, mada neki mediji u SAD tvrde i kao striptizeta na Floridi, u trenutku kada je došlo do susreta između nje i Džordža prilikom njegove posete Majamiju.

Ljubavna veza sa NBA zvezdom Polom Džordžom donela joj je planetarnu popularnost. Par danas uživa srećnom braku, a zanimljivo je da su tek nedavno stali na ludi kamen.

Njih dvoje ubrzo su počeli da se viđaju, a posle nekoliko meseci usledio je raskid. Međutim, Danijela je ostala trudna i tvrdila da je dete njegovo, dok se kod njega probudila velika sumnja. Kada je Rajićeva rodila devojčicu koja je dobila ime Olivija, urađen je DNK test i potvrđeno je da je Pol Džordž ipak devojčicin otac.

Međutim, njihovim skandalima nije bilo kraja. Ubrzo se saznalo da je Pol nudio Danijeli milion dolara da bi abortirala. Zatim je počelo mučno razvlačenje po sudovima, a Pol je želeo da preuzme starateljstvo nad devojčicom.

Ipak, par je uspeo da reši sve nesuglasice i da zakopaju ratne sekire, nakon čega su počeli da žive zajedno. U međuvremenu, dobili su dvoje dece, a svoju ljubav krunisali su i brakom. Venčanje je održano na intimnoj ceremoniji u Italiji.

1 / 10 Foto: Printscreen/instagram/danijelarajic

Inače, Danijela je danas veoma uspešna u svom poslu, a ima svoju kolekciju kupaćih kostima. Zbog zanosnih oblina često je zovu i srpska Kim Kardašijan.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs