IZ BOSNE SU OTIŠLI S JEDNIM KOFEROM, ŽIVELI SU U 14 KVADRATA I POČELI ŽIVOT OD NULE: Najlepšoj Srpkinji svet se divi

Najlepša Srpkinja koja je živela u 14 kvadrata uspela je od nule da stigne do velikog uspeha.

Celebrities
21:20h Autor:
IZ BOSNE SU OTIŠLI S JEDNIM KOFEROM, ŽIVELI SU U 14 KVADRATA I POČELI ŽIVOT OD NULE: Najlepšoj Srpkinji svet se divi
Ko je najlepša Srpkinja koja je živela u 14 kvadrata, Foto: KPGG / Backgrid Australia / Profimedia

Srpkinja Monika Radulović rođena je 1990. godine u mestu Zavidovići u Bosni. Kada je imala 4 godinje, njena porodiva izbegla je za vreme rata u Australiju. Inače, roditelji su joj Srbi, a na dalekom kontinentu život su gradili od nule.

Monika je postala manenekenka i mis Australije, po čemu je postala poznata širom sveta.

- Mama, tata, brat i ja smo živeli u sobi od 12 metara kvadratnih. Nije nam bilo lako jer smo u Dansku došli samo sa jednim koferom. Moji roditelji su morali da se snađu kako znaju i umeju, radili su razne poslove da bi nas prehranili... - ispričala je Radulovićeva koja se kasnije sa porodicom preselila u Australiju.

Monika se ostvarila na svim životnim poljima, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom. Udala se za Aleksandra Ljubičića, sa kojim je pre dve godine dobila sina Luku. Par je razmenio bračne zavete u martu 2018, a pre toga su bili četiri godine u ljubavi, a dobili su i drugo dete.

Ona je titulu Mis Univerzuma dobila 2015. godine, a uprkos karijeri u modelingu nije zapostavila školovanje - diplomirala je psihologiju u Sidneju. Proslavila se i učešćem u australijskoj verziji rijaliti šoua "Survivor".

Monika je vrlo aktivna i popularna na društvenim mrežama - na Instagramu je prati gotovo 110 hiljada ljudi, a često sarađuje sa različitim poznatim brendovima.

1 / 6 Foto: Richard Milnes / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bonus video: SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs