saznajte više

PONOSNA NA SVOG SINA: Ana Stanić prvi put pokazala deo svoje intime i podelila sa javnošću čaroban trenutak! (FOTO)

Sin Ane Stanić je pevačicin najveći ponos

Vip roditelji
Autor:
PONOSNA NA SVOG SINA: Ana Stanić prvi put pokazala deo svoje intime i podelila sa javnošću čaroban trenutak! (FOTO)
Ana Stanić, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Ana Stanić nikada nije mnogo govorila o svojoj porodici, a sina – koji će 26. septembra proslaviti deseti rođendan – u medijima i na društvenim mrežama videli smo samo nekoliko puta. No, proteklog vikenda popularna pevačica bila je toliko ponosna da je objavila nekoliko Vukovih fotografija, a u komentaru je napisala: „Mamino zlato sa zlatom! Šlag na tortu, pehar za najboljeg muškog takmičara celog takmičenje u skijanju na vodi“.

Nije čudo što je sin Ane Stanić toliko uspešan u ovoj sportskoj disciplini kad se zna koliko joj je sama pevačica posvećena. Svojevremeno je rekla da Vukovu ljubav prema skijanju na vodi smatra svojim velikim uspehom, a onda je dodala:

‒ Počela sam da ga dovodim u klub da bi se družio sa decom i provodio vreme u prirodi, a onda je sam, nekako prirodno, počeo da uživa u skijanju.

Ana je počela da skija sa svega 12 godina, pa nije ni čudo što je svoju ljubav prema ovom sportu prenela na svog naslednika.

‒ Skijanje na vodi zavolela sam na porodičnom letovanju na moru, a tolikoj ljubavi sigurno je doprinelo to što sam iz prve uspela da skijam. Čim smo stigli u Beograd, počela sam da tražim gde može da se skija na reci. Pronašla sam splav „Savski biser“ koji je, srećom, bio u bloku 45, a mi smo živeli u bloku 62. Ljubav se lepo razvijala, ja sam sve više napredovala, ali problem je bio što je skijanje bilo veoma skupo, a zna se kolike su plate bile u vreme sankcija. Sećam se da sam između trećeg i četvrtog razreda srednje škole zaradila prvi honorar i to tako što sam davala časove latinskog, a skoro ceo sam potrošila za skijanje na reci. Nije mi bilo žao da se za samo jedno skijanje odreknem mnogo čega.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs