saznajte o čemu je reč

Trik Kejt Midlton koji kopiraju roditelji širom sveta: Smirite svoje dete u sekundi!

Deca Kejt Midlton (38) izrastaju u sjajne mališane, koje Britanci obožavaju. Prinčevi Džordž i Luis, a naročito princeza Šarlot miljenici su čitave nacije. o zahvalni na svemu što radi za njihovu decu.

Vaše dete & vi
Autor:
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Princ Vilijam i Kejt trude se da budu maksimalno upućeni u odrastanje svoje dece i da im brojne aktivnosti kao članova kraljevske porodice ne remete vaspitanje i učenje mališana. U svemu tome mnogo im pomaže dadilja Marija Borelo, kojoj su beskrajno zahvalni na svemu što radi za njihovu decu.

 

Iako ima već troje dece, Kejt se trudi da dosta čita i da u brojnoj stručnoj literaturi pronalazi kreativna rešenja za što kvalitetnije vaspitanje. Poslednjih dana internetom kruži trik kojim se vojvotkinja od Kembridža redovno služi kako bi umirila svoju decu, naročito kada se nalaze negde u javnosti.

 

Kejt je u mnogim britanskim časopisima koji se bave roditeljstvom okarakterisana kao blaga i topla majka. Uvek je raspoložena i ima strpljenja da deci i po nekoliko puta objašnjava sve što im nije jasno ili ih zbunjuje. Kejt je super mama i zbog brojnih trikova kojim se služi kako bi u kratkom vremenskom roku postigla željeni rezultat. Jedan od naviše kopiranih trikova od strane roditelja širom sveta je trik sa rukom na glavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌸英國工作的香港人🏃💨💼 (@londonerally) on

Naime, ukoliko je dete nestašno i nemirno, a to u tom momentu nikako nije poželjno, Kejt ne koristi tehniku dranja, vikanja niti uzimanja deteta u naručje, već ga blago, otvoren dlan, spusti na detetovu glavu. Vojvotkinja je prvi put u javnosti viđena da ovo radi na venčanju svoje sestre Pipe, kada je želela da umiri Džordža.

 

– Veoma je teško svakom roditelju da umiri decu ili da ih vaspitava u javnosti. Ali Kejt to radi sjajno. Ona koristi odlične medote i primer je majke koja “dodir na glavi” koristi više nego savršeno – rekla je za “The Sun” Rebeka Čikot, osnivač organizacije “Essential Parent”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @thewindsorsfamily on

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...