baš tako!

Seka Aleksić poslala snažnu poruku, komentari pljušte: Žene naučite, da volite svoje telo! (FOTO)

Seka Aleksić pevačica je koja živi svoj život i u njemu beskrajno uživa. Na velikom porodičnom imanju, skrivena od očiju javnosti, Seka sa suprugom Veljkom i preslatkim sinovima Jovanom i Jakovom provodi dane ispunjene harmonijom i ljubavlju.

Star look
10:13h Autor:
Seka Aleksić, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Poznata po tome što ne voli sukobe i bira da svoju intimu deli samo onoliko, koliko njoj prija, Seka Aleksić jedna je od mnogima omiljenih pevačica. Ipak, kako se u poslednje vreme sve češće fotografiše u kupaćim kostimima, njene fotografije na “Instagramu” izazvale su puno pažnje.

Sve je počelo, kada je Seka na svom “Instagramu” objavila fotografiju sa sinom Jovanom, na kojoj njih dvoje uživaju pored bazena.

Jedan od komentara ispot ove fotografije bio je:

– Opet si trudna?

Na šta je Seka duhovito odgovorila:

– Ne, samo sam debela.

Iako je već bilo očigledno da Seka uživa u sebi i svom telu, ona je odlučila da ipak svim ženama, koje je prate, pošalje snažnu poruku.

Ona je na svom “Instagramu” objavila fotografiju u bikiniju, na kojoj pozira i izgleda zaista sjajno.

Naučite da volite svoje telo! Jer savršenstvo ne postoji, i sasvim je očigledno da žena sa oblinama nije manje lepa od vitke devojke. Jednostavno, treba naučiti prihvatati sebe, onakvim kakva jesi. – napisala je Seka ispod pomenute fotografije.

Ovaj komentar, pokrenuo je lavinu komplimenata i podrške, na kakvu je Seka Aleksić i inače navikla od svojih fanova.

Njen osmeh na svakoj slici govori više od hiljadu reči. Ona zraci, srećna je i voljena, i baš zbog toga, jedna prelepa žena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs