pogledajte

Dekoracija za prvi rođendan oduzima dah: Ovako je Seka Aleksić proslavila važan datum! (FOTO)

Seka Aleksić i Veljko Piljikić sinonim su za skladan brak ispunjen ljubavlju i poštovanjem. Pre tačno godinu dana njihova porodica postala je bogatija za još jednog člana, a njihova sreća od tada je nemerljiva. Sin Seke Aleksić, mali Jovan danas slavi svoj prvi rođendan, zbog čega je u porodičnom domu u Staroj Pazovi sve spremno za proslavu u krugu porodice.

Vip roditelji
Autor:
Dekoracija za prvi rođendan oduzima dah: Ovako je Seka Aleksić proslavila važan datum! (FOTO)
Seka Aleksić, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Seka je za svog mezimca sve uredila, a tema njegove prve proslave je džungla, pa je porodični dom već dekorisan za rođendan mališana.

Rođenje sinova, prvo Jakova, a zatim i Jovana najradosniji su događaji u životu Seke Aleksić i Veljka Piljikića, a povodom prvog rođendana malog Jovana, Seka je sinu uputila dirljivu poruku:

– Ovo je tvoja jedna kapljica života više. A život je okean i to ćeš sa godinama spoznati. Da ga ne brojiš i ne meriš u kapljicama, jer je sve to mnogo dublje nego što se čini sa površine za onoga koji posmatra. Da znaš da ako ne leči i ne hrani, da nije ljubav. Da je čuvas kao kap vode na dlanu, ali da je ona more sa nepresušnim pritokama. Da je ljubav u sjaju u očima i po vrhovima prstiju, da je možes dodirnuti baš u zagrljaju.

Zato te grlimo, nikada jače, nikada snažnije. Da znaš da smo tu za tebe, da te volimo, da pazimo, čuvamo, da sve možeš. Da nas imaš, da verujemo u tebe sada isto koliko smo verovali u tebe i kada si bio zamisao, kada si bio slika sa ultrazvuka, kada si bio pokret u stomaku, prva bol ili udah. Da nikada nismo prestali da verujemo i da nikada nećemo. Želim ti da naučiš da je bezbedno verovati, jer mi jesmo i sada imamo razlog više da verujemo još snažnije. Jovane, srećan rođendan. Veruj mi, ovo je tek početak dugog putovanja, a ti si napravio prvi korak – napisala je ona na svom “Instagramu” uz fotografiju, preslatkog dečaka.

Sin Seke Aleksić navršio je godinu dana, a ponosni roditelji, kao i brat Jakov, biće mu velika podrška u svakoj godini života, koja tek dolazi sa svim svojim avanturama i iznenađenjima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs