čestitamo

Porodila se Marina Ćosić: Mlada glumica koja se verila i udala u istom danu, postala mama devojčice!

Lepa umetnica postala mama devojčice

Celebrities
11:16h Autor:
Porodila se Marina Ćosić: Mlada glumica koja se verila i udala u istom danu, postala mama devojčice!
Foto: PrintscreenJutjub/Grand Magazin Tv Grand

Mlada srpska glumica Marina Ćosić (25) koja se proslavila ulogom u popularnoj seriji "Istine i laži" i njen suprug Nikola Mirković postali su jutros roditelji devojčice.

Ponosna mama porodila se u bolnici Narodni front, a svoju sreću podelila je sa pratiocima na Instagramu.

"Meni je osvanulo najlepše jutro na svetu. Dobrodošla mačkice naša mala, napisala je lepa glumica.

Životna priča Mire Furlan, seks simbola bivše Jugoslavije: Proterana iz domovine, životni udarci je nisu slomili!

beba Marine Ćosić
foto: PrintscreenInstagram/MarinaCosic

Da podsetimo, Marina je početkom septembra 2020. godine izgovorila sudbonosno "da" svom dugogodišnjem izabraniku Nikoli Mirkoviću.

Ono što je u njihovoj ljubavnoj priči zanimljivo jeste i to da se venčanje desilo istog dana kada i veridba. Na ceremoniji sklapanja braka nije imala venčanicu, ali je, u duhu tradicije, bila u beloj boji od glave do pete.

Vraćamo se u kuću i krece žurka, slikanje i nazdravljanje. Srećna sam. Mnogo sam srećna. Nikad nisam bila srećnija u zivotu. Počinjem da saznajem od kad sve ovo traje. Koliko svi oni znaju za ceo plan. Koliko puta je morao da otkaže i šta ga je sve snašlo na putu do izvršenja. Sve su mi ispričali - od trenutka kad je trazio moju ruku kod tate još u Februaru, do tajnih grupa i sastanaka sa našim ljudima. Cela ova ista sitacija je trebalo da se odigra sredinom Marta, ali je zbog vanredne situacije sve otkazano. I tako mesecima nadalje, do ovog divnog petka, 04.09.2020. kada su se sve kockice napokon poklopile, i kada je mogao sve da sprovede u delo. Celu organizaciju je nosio na svojim leđima, uz pomoć nasih porodica i kumova koji su uspeli da ne otkriju tajnu iako smo u svakodnevnom kontaktu i komunikaciji, koji su radili sve kako je on zamislio i rekao, kao jedan; zvao ljude, pisao beleške, mene ispitivao da ne posumnjam, i ni jednom nije napravio kompromis iako mu se nesto isprecilo na putu do cilja. Sve je uradio kako je i zamislio. Moj muž je MNOGO veliki car. Znala sam to i pre ovog dana, ali je sad presao igricu sto se tiče svega. Zaslužio je sve na ovom svetu, i ja cu nastojati da ga cinim najsrećnijim, kao sto on cini mene svakim danom, od dana od kad ga poznajem.

Hvala, ti volim te!, napisala je glumica posle ceremonije venčanja u septembru.

Životna priča Biljane Srbljanović: Žena koja rečima seče kao sabljom! (FOTO)

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs