Prvo pojavljivanje kraljice Leticije

Kraljica Leticija i Melanija Tramp u crnom od glave do pete: Čiji vam se stajling više dopada? (FOTO)

Nakon što je sa suprugom, kraljem Filipom VI, u madridskoj palati Zarzuela organiyovala svečanu vojnu proslavu povodom praynika Sveta tri kralja, špansku kraljicu Leticiju nismo viđali u javnosti.Na glasu kao jedna od najbolje obučenih dama s kraljevksih dvorova, ova bivša 48- godišnja novinarka i u novoj godini verna je svom elegantnom i prefinjenom stilu.

Star look
Autor:
Kraljica Leticija i Melanija Tramp u crnom od glave do pete: Čiji vam se stajling više dopada? (FOTO)
Kraljica Leticija, Foto: Profimedia

I u novoj kalendarskoj godini, španska kraljica Leticija marljivo obavlja svoje kraljevske dužnosti. Na sastanku s menadžerskim timom kompanije Fundación Telefónica ponovo je privlačila pažnju svojim modnim odabirom, ovoga puta obučena u crne komade od glave do pete.

Poznata po navici nošenja već viđenih odevnih komada, 48- godišnja Leticija sada se pohvalila novim modnim ulovom - elegantnim ogrtačem s potpisom brenda Hugo Bos čije komade preferira da nosi dugi niz godina.

Besprekoran stajling Mišel Obame na Bajdenovoj inauguraciji: Pokazala zašto je ikona stila! (FOTO)

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Visokog okovratnika i drapiranog kroja, spomenutim ogrtačem naglasila je laskavi model rebraste haljine, a kako bi svoju skladnu figuru dodatno istakla pobrinula se dodatkom kožnog kaiša s potpisom britanske modne kuće Barberi.

Dominaciju crne boje Leticija je nastavila i odabirom obuće, celokupno izdanje začinivši visokim čizmama od brušene kože.

Da vam pamet stane: Ovo su najlepše kraljevske venčanice u poslednjih 100 godina!(FOTO)

Melanija Tramp
foto: Profimedia

Svojim prvim javnim izdanjem u novoj godini, Španska kraljica Leticija pridružila se Melaniji Tramp u nošenju crnih komada od glave do pete. Prilikom odlaska iz Bele kuće za crni stajling odlučila se bivša prva dama Amerike, Melanija Tramp.

Čija kombinacija vam se više dopada?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs