Najnovija drama

Džoni Dep se brani od optužbi: Slika koja se stvara o meni kao nasilniku ne može da bude dalje od istine!

Predstavnici Amber Herd javno prekorili čuvenog glumca za poricanje fizičkog napada na glumicu

Vip priča
Autor:
Džoni Dep se brani od optužbi: Slika koja se stvara o meni kao nasilniku ne može da bude dalje od istine!
Foto: Profimedia

Predstavnici glumice Amber Herd javno su prekorili njenog bivšeg muža, Džonija Depa, nakon što je u najnovijem intervjuu za časopis GQ poricao da je fizički napao Amber.

U izjavi za javnost, advokati glumice naveli su kako je Depova tvrdnja neverovatna, i da časopis nije razgovarao sa mnogim svedocima napada na glumicu pre objavljivanja članka.

Takođe su naveli da je Dep zanemario dogovor o poverljivosti koje su obe strane prihvatile tokom razvoda, i kako je, uprkos brojim zahtevima, odbio da dozvoli Amber da odgovori na optužbe da je lagala za napad.

Razvodi se Džoni Dep (52) nakon 15 meseci braka: Amber (30) ga nikad nije ni volela!

foto: Profimedia

Pored toga, rekli su da glumac bez srama nastavlja da mentalno maltretira Amber, koja pokušava da ostavi taj deo života za sobom.

U intervjuu za GQ, Dep je naveo da su ga optužbe pretvorile "iz Pepeljuge u Kvazimoda" Holivuda, i da slika njega kao nasilnika ne može biti dalje od istine.

Glumac je tom prilikom izrazio mnoge sumnje vezane za incident kada ga je Amber optužila da je fizički napao, i kako je, uprkos čestim svađama dok su bili zajedno, nikada ne bi udario.

Par se razveo prošle godine, kada je Dep pristao da plati oko sedam miliona dolara bivšoj ženi - novac koji je ona donirala u dobrotvorne svrhe.

Bahatost mu došla glave: Džoni Dep na ivici bankrota, evo na šta je spiskao milione!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs