Sustiglo je

Nakon tri meseca se oglasila: Poznata glumica priznala da je bežala od zakona!

Glumica, koja nije viđena u javnosti tri meseca, priznala da je pokušala da izbegne zakonske posledice neplaćanja poreza

Vip priča
Autor:
Nakon tri meseca se oglasila: Poznata glumica priznala da je bežala od zakona!
Foto: Beta / Arthur Mola

Kineska glumica Fan Bingbing iznela je izjavu za javnost vezanu za njen tromesečni nestanak.

U septembru ove godine javnost se zabrinula za glumicu, koja je nestala sa društvenih mreža, ubrzo nakon čega su krenule spekulacije da pokušava da izbegne zakonske posledice neplaćanja poreza.

Fan je navodno iskoristila jing jang filmske ugovore, što znači da je prema jednom ugovoru primala plavu platu, a prema drugom manju količinu novca, koju je prijavljivala poreskim vlastima.

Svet se već tri meseca pita, istraga je u toku: Gde je nestala jedna od najplaćenijih glumica na svetu?!

foto: Profimedia

Menadžeri Fan su do sada negirali ovu praksu, ali je u glumica u izjavi za javnost referisala na ove optužbe, i zahvalila se Kineskoj komunističkoj partiji za njen uspeh:

"Osećam sram i krivicu za ono što sam uradila, i ovom prilikom svima nudim iskreno izvinjenje. Duže vreme sam lične interese stavljala ispred poštovanja i čuvanja interesa svoje zemlje i našeg društva".

Fan je naređeno da plati sedamdeset miliona dolara neplaćenih poreza, i skoro šezdeset miliona dolara poreza koji nisu plaćeni u celosti.

Prema navodima Njujork tajmsa, ako plati u celosti, izbećiće kriminalne prijave, sa obzirom na to da joj je ovo prvo kršenje zakona.

Kina ne odustaje od najslađih meda: Blizanci pande rođeni veštačkom oplodnjom!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs