Propada na svakom planu

Bahatost mu došla glave: Džoni Dep na ivici bankrota, evo na šta je spiskao milione!

Depa su navodno u više navrata upozorili da mu je trošenje van kontrole, ali on je ignorisao savete svojih menadžera, koje je sada tužio
Šuška se
16:52h Autor:
Bahatost mu došla glave: Džoni Dep na ivici bankrota, evo na šta je spiskao milione!
Foto: Reuters / Rafael Marchante

Bivši menadžeri Džonija Depa podigli su kontratužbu protiv glumca u utorak tvrdeći da je njegov raskošan život koštao neverovatnih dva miliona dolara mesečno što ga je i dovelo u finansijske probleme, a zvezda je navodno oglušila na njihova neprestana upozorenja.

Tužbu su predali sudu u Los Anđelesu dve nedelje nakon što je Dep tužio njihovu kompaniju da su odgovorni za finansijske gubitke.

U tužbi stoji da je Dep platio više od 75 miliona dolara za kupovinu i održavanje svojih 14 domova, uključujući dvorac u Francuskoj i niz ostrva na Bahamima. Takođe je iskeširao pozamašnu svotu za 45 metara dugačku jahtu, za putovanja privatnim avionima i kolekcije umetnina kao i holivudskih memorabilija za šta je trebalo osigurati još dodatnih 12 skladišta.

Presrećna nakon razvoda od Džonija Depa: Amber Herd ponosno šeta dečka milijardera! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Depa su navodno u više navrata upozorili da mu je trošenje van kontrole, ali on je ignorisao njihove savete.

"Dep i samo Dep je u potpunosti odgovoran za finansijske probleme u kojima se danas našao", stoji u tužbi.

Glumac je pak u svojoj tužbi od 13. januara tražio 25 miliona dolara naknade, svotu za koju smatra da su mu lošim mešetarenjem i ulaganjem izgubili. U svojoj tužbi navodi i da nisu predali sve papire poreskoj upravi na vreme što ga je koštalo dodatnih 5,7 miliona dolara kazne, piše USA Today.

Džoni Dep u suzama: Procurele poruke njegovog asistenta i bivše supruge!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Kompanija mu je vodila poslove od 1999. do 2016. U tom periodu je Džoni Dep odradio uloge u jednoj od najpoznatijih filmskih franšiza uopće, "Pirati s Kariba", kao i u "Alisi u zemlji čuda" i filmu "Čarli i fabrika čokolade".

Dep nije jedina glumačka zvezda koja se sudskim putem obračunava s menadžerima. Nikolas Kejdž je tužio i od svog bivšeg menadžera tražio 20 miliona dolara zbog lošeg "rukovanja" njegovim novcem. Dogovor su na kraju postigli van suda.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs