pogledajte

Melrouz Plejs: Kako izgledaju popularne TV lepotice 19 godina nakon završetka popularne serije! (FOTO)

Američki producent Aron Spelling obeležio je devedesete godine prošlog veka dvema serijama koje su nas prikovale za male ekrane - "Beverly Hills 90210" i "Melrose Place".

Vip priča
17:28h Autor:
Melrouz Plejs: Kako izgledaju popularne TV lepotice 19 godina nakon završetka popularne serije! (FOTO)
Heder Loklir, Foto: Profimedia

Prva je startovala kao tinejdžerska serija, koja se kasnije pretvorila u sapunicu, a "Melrose Place" od početka se svrstavao u klasične američke dnevne sapunice.

Prošlo je 19 godina od njene poslednje epizode, a premijerno je prikazana 1992. godine. U sedam sezona kroz seriju je prodefiliralo mnoštvo glumica i glumaca, ali samo je jedan od njih odradio svih sedam – Tomas Kalabro, koji je tumačio lik doktora Majkla Mansinija.

Životna priča najbogatije princeze Holivuda: Ništa nije moglo da je pripremi za život koji joj je sudbina namenila! (FOTO)

foto: Profimedia

Neki od ženskih likova koji se najviše pamte pojavili su se već u prvoj sezoni - Alison (Kortni Torn-Smit), Džejn (Džosi Biset), Džo (Dafne Zuniga), Kimberli (Marša Kros), Amanda (Heder Lokliar) i Sidni (Lora Liton).

U trećoj sezoni pridružila im se Kristin Dejvis, koja je glumila Bruk, a kasnije se proslavila ulogom Šarlot u seriji "Seks i grad".

Među najpopularnijim "zlicama" u ovoj sapunici nalaze se Tejlor Mekbrajd (glumila ju je Liza Rina) i Leksi Sterling (u izvedbi Džejmi Luner), a od pozitivnih likova istaknula se još i Megan Luis (Keli Ruterford).

Kako sve ove dame izgledaju 19 godina nakon završetka serije, proverite u našoj galeriji.

1 / 10 Foto: Profimedia

Životna priča najvećeg zavodnika 90-tih - Luka Perija: Obožavateljka mu poslala brushalter, on je oženio! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs