brak za primer

Kevin Bejkon i Kira Sedžvik proslavili 30 godina braka: Pesmom pokazali šta i danas osećaju jedno prema drugom! (VIDEO)

Kevin Bejkon i Kira Sedžvik slove za jedan od najskladnijih brakova u Holivudu, a juče je srećan par proslavio 30 godina braka.

Vip priča
11:59h Autor:
Kevin Bejkon i Kira Sedžvik proslavili 30 godina braka: Pesmom pokazali šta i danas osećaju jedno prema drugom! (VIDEO)
Kira Sedžvik i Kevin Bejkon, Foto: Profimedia

I što je najvažnije, njih dvoje i dalje uživaju u svojoj ljubavi.

Svoju 30. godišnjicu braka su proslavili pesmom "To Love Somebody" čuvenog sastava Bi Džiz. Bejkon je postova taj presladak video na svoj Instagram profil uz reči "30 godina sa ovom neverovatnom ženom. Ona je muzika mog života."

Sedžvik je uzvratila porukom na svom Instagram profilu gde je okačila zajedničku fotografiju i tekst "30 godina (juče). Srećna žena."

Par se upoznao na setu TV filma davne 1988. godne "Lemon Sky" ali njihovi putevi su se ukrstili i mnogo godina ranije kada je Kira, tada dvanestogodišnja devojčica naletela na devetnaestogodišnjeg Kevina Bejkona u supermarketu posle njegove predstave. Danas, Kira i Kevin imaju dvoje zajedničke dece: Trevisa (29), Sosi (26) koja je i sama postala glumica i trenutno tumači ulogu u hit tinejdžerskoj seriji " 13 Reasons Why".

I Kevin i Kira su u jednom intervjuu dali saveti svojim obožaveteljima da ne slušaju ljubavne savete poznatih ličnosti - ali kada njih dvoje pričaju o lubavi i braku - mi slušamo.

U intervjuu iz 2012 godine, poznati par je otkrio da im je oboma njihov seksualni život veoma važan i da se i dan danas veoma privlače.

"Kada uđe u prostoriju, ja sam još uvek - mislim, moje srce krene da lupa ubrzano i pomislim "Kako je sladak i privlačan. To je bukvalno prva stvar na koju pomislim. On je za mene i dalje misterija i kako starimo zajedno osećam u isto vreme i strah i uzbuđenje." Naravno, priznaju da su imali svoje uspone i padove tokom godina, kao i svaki par. Ali većinu vremena, Kevin i Kira jednostavno uživaju u društvu jedno drugog.

"Biti sa Kirom za mene je to najprirodnija stvar," jednom je izjavio Bejkon. "To je najlakši aspekt mog života. Znam da mi nije potrebna plaža ili rum servis da bih bio srećan."

Želimo ovom predivnom paru još mnogo godina sreće!

Holivudska ljubav koja odoleva svim izazovima: I nakon 30 godina mi govori da sam najlepša žena na svetu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs