neverovatna ljubavna priča

OSTAVIO ŽENU NAKON 36 GODINA BRAKA ZBOG LJUBAVI IZ TINEJDŽERSKIH DANA: Ovako su svoju sreću našli Nil Jang i Deril Hana!

Ona je slomila srce Džeksonu Braunu, Dejvidu Blejnu i Džonu Kenediju Džunioru, ali prvi put udala se s 57 godina.

Ljubav i zavođenje
OSTAVIO ŽENU NAKON 36 GODINA BRAKA ZBOG LJUBAVI IZ TINEJDŽERSKIH DANA: Ovako su svoju sreću našli Nil Jang i Deril Hana!
Nil Jang i Deril Hana, Foto: Profimedia

Deril Hana za svog je životnog partnera izabrala je muzičara Nila Janga, koji je navršio 72 godine. Par je u vezi od 2014., a zbog nje je Jang ostavio Pegi, s kojom je bio u braku 36 godina.

30 godina volela monstruma, umrla pred venčanje: Najkontroverznija ljubavna priča svih vremena! (FOTO)

foto: Profimedia

Mnogi su zaključili kako njihova veza neće potrajati jer je ona serijska zavodnica.

"Nema veze šta drugi ljudi misle. Nije nas briga. Nemaju pojma o čemu pričaju. A čak i da imaju - jedino što je bitno smo mi", rekao je Jang.

Legendarni muzičar šokirao je svoju suprugu kad joj je rekao da je ostavlja zbog Deril.

Zbog fatalne koleginice ostavio suprugu: Ljubavna priča Brusa Springstina koja traje 27 godina! (FOTO)

foto: Profimedia

"Imali smo težak period u braku, ali nikad nisam pomislila da bismo mogli da se razvedemo. Svima nam je bilo teško, i meni i deci. Svi su znali šta se događa u mojoj porodici i to je bilo užasno", rekla je Pegi, koja s Jangom ima dvoje dece.

Niko od njihovih prijatelja nije očekivao da će se venčati, ali čini se da su potpuno sigurni u svoju ljubav koju su okrunili krajem jula na Nilovoj jahti.

Zabavu za prijatelje imali su prošlog vikenda na svom ranču u Kaliforniji.Nil je jednom ispričao kako mu je Deril pomogla da živi zdravije nego pre, a par deli i strast prema ekologiji.

Ljubavna priča kao iz filma: Rade Šerbedžija i Lenka Udovički proslavili 28 godina braka! (FOTO)

foto: Profimedia

"Pomogla mi je da budem snažniji fizički. Ima intenzivan režim vežbanja na koji ja pokušavam da se naviknem. Radimo pilates dva puta nedeljno, ponekad i tri puta, a onda u bazenu radimo sa tegovima. Jako smo srečćni što smo pronašli jedno drugo. Zauvek sam zahvalan za priliku da delim svoj život s njom i zato što ona oseća isto", rekao je zaljubljeni Nil.

Ljubavna priča Filipa i Madlene Cepter: Žive u brutalnom bogatstvu, a njihov brak je učvrstila usvojena ćerka! (FOTO)

Inače, par je snimio film za Netfliks pre nekoliko godina, "Paradox", koji je Deril napisala i režirala, a Nil u njemu glumi i autor je svih muzičkim numera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs