ljubavna priča Sindi Kraford i Rendea Gerbera

Sindi Kraford o braku dugom 20 godina: Moj suprug mi je prioritet i nikad ne uzimam stvari zdravo za gotovo! (FOTO)

Nakon što je 1995. godine propao njezn brak s holivudskim glumcem Ričardom Girom, Sindi Kraford na jednom venčanju je upoznala tri godine starijeg Randea Gerbera. Njihovo prijateljstvo ubrzo je preraslo u ljubav, a ove godine slave 20 godina braka, tokom kojeg su dobili dvoje dece

Vip priča
Autor:
Sindi Kraford o braku dugom 20 godina: Moj suprug mi je prioritet i nikad ne uzimam stvari zdravo za gotovo! (FOTO)
Foto: Profimedia

"Kada saberemo i oduzmemo sve, mi zaista volimo i poštujemo jedno drugoga. Zabavno nam je zajedno, iako su i život i roditeljstvo itekako stresni, no još uvek se trudimo da pronađemo vreme samo za nas." Otkrila je to jednom jedna od najpoznatijih supermodela 90-ih, Sindi Kraford, kada su je pitali da otkrije tajnu srećnog braka s RandeomGerberom. 55-godišnjeg biznismena i bivšeg modela 52-godišnja Sindy upoznala je nešto nakon što se 1995. godine raspao njen brak s holivudskim glumcem Ričardom Girom.

Modna pravila Sindi Kraford: Ovako izgleda savršeno i u šestoj deceniji! (FOTO)

foto: Profimedia

"Moj bivši suprug bio je opsednut tibetanskim budizmom, koji je i meni na početku bio zanimljiv. Ali onda sam shvatila da to nije nešto što me zanima. To ne znači da manje vredim kao osoba."

Sreli su se na jednom venčanju, na koje su oboje stigli u pratnji drugih osoba. Kako je rekla, s Randeom je prva bila prijatelj i misli kako je upravo to doprinelo uspehu njihove veze i braka.

"To mi je bila prva veza koja je započela iz prijateljstva. Svakome bih preporučila da s osobom bude prvo prijatelj, a onda tek se upušta u nešto više", rekla je Kraford i nastavila: "Mi nismo par koji se čuje dvadesetak puta dnevno, ali to ne znači da se ne zivkamo. Ja sam ta koja češće zove, ja sam ona emotivnija. Da se pita Randea, njegova filozofija je: "Ako je sve u redu, zašto govoriti o tome, a ako nešto ne štima, opet zašto govoriti?"

Sindi Kraford (51) izgleda neverovatno: Bivša manekenka zasenila rođenu ćerku! (FOTO)

foto: Profimedia

Par se venčao 1998. godine na Bahamima i to gotovo u potpunoj tajnosti. Niko nije znao da tako nešto spremaju, a čak je i njen lični stilista dobio zadatak da pronađe crne i bele haljine za neku zabavu. Za svoje venčanje lepa Sindi Kraford odabrala je jednostavnu haljinu od čipke i svile, koju je dizajnirao Džon Galijano.

"Imala sam malo šminke, a kosa mi je bila u laganim talasima. Želela sam da izgledam kao najbolja verzija devojke pored koje se Rande svako jutro budi." U braku su dobili dvoje dece, 18-godišnjeg sina Preslija i 16-godišnju kćer Kaiju, koji su krenuli majčinim stopama, a posebno uspešna u modelingu upravo je njena slika i prilika - Kaia.

Jedan dan u životu Sindi Kraford: 100 pari cipela, 20 minuta kardio vežbi i mnogo zelenog čaja! (FOTO)

foto: Profimedia

Kako su oboje rekli, u braku im je bilo najvažnije da nađu savršen balans između posla i porodice: "Ne živimo ni u Njujorku ni u Los Anđelesu, već u Malibuu, koji je više kao selo. Moj suprug mi je prioritet i ne uzimam stvari zdravo za gotovo. Ako sam zbog posla odsutna tri dana, pobrinem se da sam sledeću ndelelju kod kuće. Vrlo sam realistična po pitanju toga koliko vremena mi šta oduzima, pa se trudim da nađem balans."

Mini dijeta Sindi Kraford: Bez gladovanja i do 5 kg manje za nedelju dana! (FOTO)

foto: Profimedia

Osim toga, ne kriju koliko im je važno da imaju i vreme za sebe. Budući da su deca već odrasla i imaju sve više poslovnih angažmana, Sindi Kraford i Rande Gerber mogu sve više da uživaju jedno u drugom, a oni se trude da se taj ljubavni žar ne ugasi. "Jednostavno moraš naći prioritete - stati i reći: ok, večeras će biti to veče. Čak i da nisi raspoložen, vrlo ćeš se brzo oraspoložiti."

Sindi Kraford izgleda kao na vrhuncu karijere: Nikome ne stoje plave farmerice kao njoj! (FOTO)

foto: Profimedia

Uprkos medijskim napisima da joj je bio neveran, brak Sindi i Randea i dalje traje i to 20 godina kasnije. "Ljudi prelako odustaju jedno od drugog. Jednostavno ne shvataju koliko je malo angažmana potrebno da se stvori lepa zajednička istorija, a nas dvoje znamo to itekako da cenimo", priznala je Sindi, dok je Gerber rekao:

"Srećni smo. Imam najljepšu ženu na celom svetu, koju i dalje gledam sa istom strašću kako sam je gledao kada sam je prvi put ugledao. Pogledam je ujutro, kada leži pored mene, i pomislim - kakav sam ja srećnik!"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs