Želi da postane majka!

Rekla zbogom glumi, uživa u novom poglavlju života: Nikada nisam bila tako voljena i srećna! (FOTO)

Holivudska lepotica koju pamtimo iz filmova kao što su "Čarliejevi anđeli" i "Svi su ludi za Meri" poslednji put je glumila pre četiri godine. I dok su mnogi nagađali da je to samo kratkotrajna pauza u kojoj Kameron Dijaz želi da se oproba u majčinstvu i posveti privatnom životu, sada se saznalo da je glumi zauvek rekla zbogom!

Vip priča
Autor:
Rekla zbogom glumi, uživa u novom poglavlju života: Nikada nisam bila tako voljena i srećna! (FOTO)
Kameron Dijaz, Foto: Profimedia

Tek su joj 45. godine, neki bi rekli, ali Kameron Dijaz smatra da je Holivudu i glumi dala sve što je imala, zbog čega odlazi u penziju.

Karijeru je započela još kao tinejdžerka pa je iz sveta modelinga prešla na male ekrane, a uskoro postala i omiljena glumica milionima širom sveta. Kameron Dijaz glumila je u mnogobrojnim romantičnim komedijama, od kojih možda najbolje pamtimo "Svi su ludi za Meri", "Venčanje mog najboljeg prijatelja", "Čarliejevi anđeli" ili pak "Nebo boje vanile". Ali nakon karijere duge više od dve decenije, Dijaz je odlučila da zatvori to poglavlje i posveti se privatnom životu.

foto: Profimedia

Stranim medijima ovu vest je otkrila njena dugogodišnja prijateljica i koleginica Selma Bler: "Neki dan smo ručale, a razgovarale smo i o mogućnosti vraćanja na filmski set. Iskreno, ja bih volela da se to dogodi, ali Kameron je javno rekla da je završila s tim. Jednostavno više ne želi da snima. Srećna je kako njen život trenutno izgleda i ne znam šta bi trebalo da joj se ponudi da se vrati."

foto: Profimedia

Svoju poslednju veliku ulogu, poznata plavuša je imala 2014. godine u mjuziklu "Annie", a u isto to vreme otprilike, upoznala je i gitaristu Benjija Madenaza za kog se udala 2015. godine, nakon samo sedam meseci veze. Muzičar ju je toliko očarao da je zbog njega sada odlučila da se oproba i u majčinstvu, za koje je do tada tvrdila da nije za nju.

"Producenti joj neprestano šalju razne ponude i scenarija, ali ona uopšte nije zainteresovana. Srećna je ovako i uživa u slobodnom vremenu. Uživa u ulozi domaćice, a više od svega bi volela da postane majka", rekao je nedavno izvor blizak slavnoj glumici za britanski "Daily Mail".

foto: Profimedia

Iako se u prošlosti zabavljala sa raznim holivudskim zavodnicima poput Džastina Timberlejkla, Džereda Leta i Aleksa Rodrigeza, Dijaz je tek u 39-godišnjem Madenu pronašla sve što je tražila.

"Na neki način, suprug je uspeo da mi pokaže kako je biti u odnosu u kojem su muškarac i žena jednaki u svemu. Nikada to nisam doživela i nikad nisam bila voljena na takav način. Gledam ga svaki dan, vidim u njemu veliku inspiraciju i mislim da sam prava srećnica", objasnila je jednom prilikom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs