obavezno pročitajte

Elen de Dženeres iskreno o najtežim trenucima u životu: Spavala sam na krevetu punom buva, nisam imala ništa! (FOTO)

Komičarka i voditeljka Elen De Dženeres (60) je jedna od najuspešnijih u svom poslu, srećna je i u privatnom životu u braku sa Poršom De Rosi(45), a jedna je od prvih slavnih žena koja je javno priznala da je lezbejka

Vip priča
Autor:
Elen de Dženeres iskreno o najtežim trenucima u životu: Spavala sam na krevetu punom buva, nisam imala ništa! (FOTO)
Elen de Dženeres i Porša Rosi, Foto: Profimedia

U razgovoru s glumcem Daksom Šepardom na njegovom podkastu Elen se otvorila o najtežim danima, kako privatno tako i profesionalno.

Kad je imala 20 godina, njena tadašnja devojka poginula je u saobraćajnoj nesreći.

"Tada se nisam bavila komedijom, mislim da sam konobarisala negde. Kad je ona poginula morala sam da se preselim u lošiji stan. Spavala sam u nekom podrumu na madracu koji je bio pun buva. Pitala sam se zašto više nema te predivne 21-godišnjakinje, a buve su tu. Pomislila sam da bi bilo izvrsno kad bismo mogli nazvati Boga i pitati ga takve stvari i zaista dobiti odgovor", rekla je Elen. Tako je nastala njena poznata "stand up" rutina "Telefonski razgovor s Bogom", koja ju je proslavila krajem osamdesetih.

De Dženeres je prva zvezda tv serije koja je istovremeno priznala da je lezbejka kada i njen lik u sitkomu "Ellen". Seriju su ubrzo nakon toga ugasili.

"Producenti i tv mreža nisu htela da "izađem" kao lezbejka, ali sam rekla da je to moj život i da je vreme, i za mene i za moj lik. Konačno su mi dopustili i bio je to veliki uspeh. Svi su slavili taj potez. A onda su jednostavno prestali da promovišu jer su se bojali", rekla je Elen.

Ona je svoje priznanje imala u velikom intervjuu za magazin "Time". Puno se pričalo o tome, ali je ubrzo ljude sve to počelo da živcira. Čak ju je i Elton Džon napao.

"O tome sam pričala u "Time-u" i dala intervju Dajan Sojer i Opri, ali svi su o tome pričali i mislim da je ljudima bilo dosta. I Elton Džon je rekao: 'Ućuti, znamo da si gej. Samo budi duhovita."

Nikad ga nisam upoznala i bila sam povređena jer me nije podržao", rekla je Elen. Takođe ju je bolelo jer su se svi počeli da se smeju na njen račun. Zbog toga je bila depresivna, a u to vreme su joj otkazali i seriju, pa nije imala posla.

"Niko nije hteo da radi sa mnom. Nisam imala ni agenta, nisam imala ništa", kaže Elen.

Danas je dobitnica 30 Emija, 20 "People's Choice" nagrada, što je više nego ijedna osoba, vodila je Emije, Gremi i Oskare, a 2016. godine predsednik Barak Obama joj je dodelio Predsedničku medalju slobode.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs