OD SVIH JE KRILA SVOJU BORBU

Poznata voditeljka hitno operisana: Rutinskim pregledom joj otkrili tumor na gušterači težak pola kilograma! (FOTO)

Poznata beogradska voditeljka i predstavnica za javnost fudbalskog kluba'Partizan', Biljana Obradović, nekoliko je meseci proživljavala pravu životnu dramu, za koju nikom nije rekla. Sve se odvilo u tajnosti jer Biljana nije htela da optereti prijatelje i porodicu. Oduvek je živela zdravo pa ju je, naime, šokirala činjenica da ima tumor na gušterači koji hitno treba da se operiše.

Vip priča
16:19h Autor:
Poznata voditeljka hitno operisana: Rutinskim pregledom joj otkrili tumor na gušterači težak pola kilograma! (FOTO)
Biljana Obradović, Foto: Kurir / Marina Lopičić

Oduvek je vodila zdrav život i kada je bolest otkrivena, a ona hitno poslata na operaciju, bila je u neverici.

'Dala je sve od sebe da mediji ne saznaju šta se događa. Do zadnjeg je trena snimala emisiju i obavljala aktivnosti u Partizanu. Sumnja se pojavila kada je na klupskoj televizijskoj stanici novinar Željko Pantić pružio podršku sa željom da izdrži najvažniju bitku. Sve je podnela herojski, niko nije ni osetio da je nekoliko nedelja pred operaciju u sebi doživljavala pravu buru', rekao je za Hello prijatelj poznate voditeljke.

Tumor je bio težak pola kilograma, a nakon provere ispostavilo se da je bio benigan. Ipak, usledio je oporavak, a po savetu lekara voditeljka se odmarala i držala strogih pravila. Već oporavljena, vratila se na scenu, a ovih dana otputovala u Monte Karlo na humanitarnu večeru u organizaciji princa Alberta II.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs