kultni par

Zavela ga je najlepša žena Holivuda: Izgubio sam glavu! (FOTO)

Ljubavna priča s nesrećnim krajem...

Vip priča
Autor:
Zavela ga je najlepša žena Holivuda: Izgubio sam glavu!  (FOTO)
Frenk Sinatra i Ava Gardener, Foto: Profimedia

Miljenik cele Amerike, junak slatkog glasa, Frenk Sinatra, na premijeri filma „Muškarci više vole plavuše“, upoznao je ljubav svog života.

Prva brineta Holivuda rodila se1922. godine, Ava Gardner, osvojila ga je na prvi pogled. „Izgubio sam glavu“, sećao se Sinatra, „kao da me polila čašom vode...“

Rasturila mu brak, pa ga varala s kim je stigla: Nestvarno lepa žena uzdrmala ceo Holivud!

foto: Profimedia

S emanirajućim italijanskim temperamentom (Sinatrini su roditelji doseljenici iz Italije), Frenk je pevao serenade pod prozorima, pucao iz pištolja, a kada nije popuštala, vodio je Avu na bokserske mečeve i sopstvene koncerte.

Ava je ubrzo popustila i pristala da se uda za Frenka. Međutim, najslavnije venčanje godine nije smirilo njihov burni odnos. Temperamentni par vrlo je često bio glavni akter raznih skandala. On bi uzeo oružje, pretio da će se upucati, ona je u nastupu ljubomore bacala venčani prsten.

Večna ljubav iz Jugoslavije kojoj smo se divili: Ono što su oni imali, malo ko će doživeti! (VIDEO)

foto: Profimedia

Njihov brak je bio osuđen na propast. Na prvu godišnjicu braka, Ava se našalila i izjavila: „Čitava godina! Dva puta sam bila u braku, ali nikada toliko dugo!“

Kada je to čuo, Sinatra se jedva suzdržao da ne zaplače. Njegova se ljubav, očigledno, spremala da ode. I tako se i dogodilo. Nakon što je Frenk otišao da snima film „Odavde do večnosti“, Ava je započela ljubavnu vezu sa toreadorom. Nije imala snage da se bori s preljubničkim karakterom svog supruga pa je odlučila da ga zauvek napusti.

Najfatalnija lepotica na svetu: Zbog nje su muškarci pokušavali da se ubiju! (FOTO)

foto: Profimedia

Holivudski bračni par razveo se nakon šest godina braka. Nakon toga, Sinatra je u više navrata govorio kako je Ava Gardner bila jedina žena u njegovom životu koju je zaista voleo. Nakon njene smrti od upale pluća, Sinatra je bio potpuno duševno uništen pa ga je jedna od ćerki pronašla kako sedi na podu sobe i neutešno plače.

Petljao sa mafijom, mnogo zarađivao i šetao lepotice: Život Frenka Sinatre!

foto: Profimedia

Inače brbljavi miljenik masa sada nije mogao prozboriti niti reč. Na Avinu je sahranu stigao u crnoj limuzini, ali nije hteo da izađe.

Svi su znali da u njoj sedi Frenk Sinatra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs