Zanimljiva dešavanja pred spavanje

Ivanka Tramp pokazala kako izgleda njen život sa troje male dece: Iznenadiće vas! (FOTO, VIDEO)

Ćerka američkog predsednika Donalda Trampa, lepa Ivanka Tramp već je nekoliko puta za medije ispričala kako uspešno balansira poslovne obaveze i porodični život s troje male dece. Ali, čini se da i njoj ponekad stvari malo izmaknu kontroli

Vip priča
13:53h Autor:
Ivanka Tramp pokazala kako izgleda njen život sa troje male dece: Iznenadiće vas! (FOTO, VIDEO)
Foto: EPA / Michael Reynolds

Prva ćerka Amerike kako od milja nazivaju Ivanku Tramp, strastvena je u svemu što radi. Bilo da to uključuje njen angažman u očevoj politici, predanom radu na dizajnu novih modela za svoj brend odeće ili pak u najdražoj ulozi majke, Ivanka je perfekcionista.

Međutim, realnost je nekad mnogo drugačija od zamišljenog scenarija, a to se najviše ističe u porodičnom životu ove 36- godišnjakinje.

Bivšoj izvršnoj direktorki Trampove korporacije dan počinje u 5 sati ujutro kako bi, kako sama kaže "stigla da obavi što je moguće više posla" u naredna dva sata dok se deca ne probude, a druženje sa svojim mališanima nastavlja uveče, pre nego što deca odu na spavanje.

Kakav je zaista odnos Donalda i Ivanke Tramp: Govor tela ih odao! (FOTO)

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

'Trudim se da budem s njima svako veče, a kada oni zaspu, vratim se nazad na posao", izjavila je najstarija ćerka Donalda Trampa, za koju mnogi tvrde da je i njegova miljenica, a Tramp ju je i sam u javnosti hvalio nazivajući je "savršenom ženom".

Ivanka Tramp poput Brižit Bardo: U Belu kuću uvela smeli trend! (FOTO)

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Baš jedno od takvih večernjih druženja s mališanima podelila je u sredu uveče na društvenim mrežama i tada pokazala svoju spontanu i opuštenu stranu.

U svom luksuzno uređenom domu, Ivanka je pozirala u raskošnoj crvenoj haljini, a onda je u jednom trenutku to postalo zabavno i šestogodišnjoj ćerki Arabeli, četvorogodišnjem Džozefu i dvogodišnjem Teodoru.

Ivanka Tramp oduševila ceo svet: Evo šta njen najmlađi sin radi u Beloj kući! (VIDEO)

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Zvukli su se ispod njene duge haljine sa šlicem, a cela ta situacija je nasmejala Ivanku.

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Veseli trojac pritom vidimo u pidžamama, a verujemo i da su se sjajno zabavili s majkom pre odlaska na spavanje.

"Kada napokon stignem kući onako umorna, provirim u njihovu sobu i vidim njih troje zdrave, ljupke i uspavane, osećam se blagosloveno", objasnila je nedavno Ivanka u svom velikom intervjuu, kada je ispričala kako izgleda njena svakodnevica.

Životna priča prve ćerke Amerike: Žena u koju se kune Donald Tramp! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs