skandal trese holivud

I Dastin Hofman optužen za seksulno uznemiravanje: On je bio predator, ja sam bila dete!

Poznati holivudski glumac Dastin Hofman optužen je za seksualno uznemiravanje 17-godišnje devojčice...

Vip priča 01.11.2017. - 20:00h Autor: b92
Dastin Hofman, Foto: Profimedia

Spisateljica Ana Grejam Hanter objavila je da ju je glumac "pipao" i "navodio na nepristojan razgovor sa seksualnom konotacijom", tokom snimanja televizijskog filma "Smrt trgovačkog putnika" 1985. godine. Ona je na snimanju radila kao deo pomoćnog osoblja.

"Prvog dana kada sam došla na snimanje, upitao me je da mu izmasiram stopala. To sam i uradila", napisala je ona u tekstu za Holivud riporter.

"Otvoreno je flertovao sa mnom. Zgrabio me je za guzu, pričao o seksu sa mnom i preda mnom. Jednog jutra, kada sam otišla u njegovu svlačionicu, da mu odnesem doručak, pogledao me je i iskezio se. Onda je rekao: 'Hoću tvrdo kuvano jaje... iiiii meko kuvani klitoris!' Njegovi asistenti su prasnuli u smeh. Istrčala sam, potpuno nema. Otišla sam u kupatilo i plakala."

 

Epilog skandala koji trese holivud: Nova šokantna priznanja o životu Kevina Spejsija! (FOTO)

foto: Profimedia

Sve detalje Hofmanovog odnosa prema njoj, tokom pet nedelja snimanja, Hanterova je opisala u dnevniku koji je vodila, i potom ga poslala svojoj sestri.

"Danas kada sam pratila Dastina do njegove limuzine, četiri puta me je uhvatio za guzu. Udarila sam ga svaki put, jako, i rekla mu da je odvratni matori pokvarenjak", zapisala je ona.

Ana Grejam Hanter tvrdi da joj je supervizor snimanja tada rekao da mora da istrpi takvo Hofmanovo ponašanje i da mora da "žrtvuje" svoje svetonazore u korist produkcije filma.

Sada, u svojoj 49. godini, shvatam da je to bilo deo jednog mnogo šireg obrasca ponašanja koje žene doživljavaju u Holivudu", napisala je ona.

"On je bio predator, ja sam bila dete, i to je bilo seksualno uznemiravanje", istakla je Ana Grejam Hanter.

Dastin Hofman je, na njen članak, odgovorio izvinjenjem:

"Imam najveće moguće poštovanje prema ženama i osećam se užasno ukoliko ju je bilo šta što sam možda uradio dovelo u neprijatnu situaciju. Izvinjavam se. Takvo ponašanje nije slika onoga kakav sam ja", saopštio je glumac.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...