Obavezno pročitajte

Epilog skandala koji trese holivud: Nova šokantna priznanja o životu Kevina Spejsija! (FOTO)

Brat poznatog glumca koji se trenutno nalazi u centru velikog skandala, šokirao je brojnim priznanjima u ekskluzivnom intervjuu...

Vip priča
17:37h Autor:
Epilog skandala koji trese holivud:  Nova šokantna priznanja o životu Kevina Spejsija! (FOTO)
Kevin Spejsi, Foto: Profimedia

Dan nakon skandala koji je obeležio privatan život i karijeru glumca Kevina Spejsija, njegov stariji brat Rendal Fovler sa svetom je podelio stravičnu priču koja je obeležila njihovo detinjstvo.

U ekskluzivnom intervjuu za strane medije Rendal je otkrio da su on, brat Kevin i njihova sestra Džuli bili žrtve zlostavljanja nasilnog i psihički nestabilnog oca.

Naime, tata slavnog glumca, Tomas Džefri Fovler, bio je nacista koji je tvrdio da je holokaust izmišljen. Navodno je zlostavljao sve ukućane, a najgore je bilo Rendalu kojeg je neretko i seksualno napastovao. Rendal tvrdi kako je njegova sestra sa samo 18 godina pobegla od kuće zato što ju je otac svakodnevno tukao. Posebno šokantno je to što je njihova majka sve znala, ali je ćutala, najverovatnije zato što se plašila.

Skandal trese Holivud: Glumac optužen da je zlostavljao dečaka, pa izjavio da je gej! (FOTO)

foto: Profimedia

Podsetimo se, glumac je pre dva dana na Tviteru objavio veliko priznanje nakon što ga je glumac Entoni Rep optužio da ga je seksualno zlostavljao kada je imao 14 godina: "Voleo sam i bio u vezama sa muškarcima tokom svog života i sada biram da živim kao gej muškarac".

Ubrzo nakon Repovog obraćanja javnosti, Kevin Spejsi je na društvenim mrežama objavio i službeno izvinjenje u kojoj je napisao da se "ne seća događaja", ali da je užasnut onim što je Rep opisao. "Ako sam se zaista poneo onako kako je opisao, dugujem mu najiskrenije izvinjenje zbog očigledno neprimerenog ponašanja u pijanom stanju", napisao je.

Otac monstrum mu uništio detinjstvo: Uprkos svemu, poznati glumac ipak uspeo u životu!

foto: Profimedia

Ubrzo nakon toga kompanija Netfliks odlučila je da završi sa snimanjem svoje verovatno najpoznatije TV serije "Kuća od karata" nakon što će emitovati šestu sezonu iduće godine, pišu strani mediji. Netfliks je doneo ovu odluku nakon što je javnost saznala šta se polovinom osamdesetih desilo na žurci u Spejsijevom stanu u Njujorku.

Ekipa sa snimanja i svi koji stoje iza serije navodno su tek juče saznali ovu vest, pišu strani mediji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs