Skreće pažnju sa optužbi?

Skandal trese Holivud: Glumac optužen da je zlostavljao dečaka, pa izjavio da je gej! (FOTO)

Inspirisan priznanjima i hrabrošću koleginica koje su odlučile da više ne ćute o zlostavljanju producenta Harvija Vajnštajna, progovorio je i glumac Entoni Rep

Celebrities
Autor:
Skandal trese Holivud: Glumac optužen da je zlostavljao dečaka, pa izjavio da je gej! (FOTO)
Foto: Reuters / Eduardo Munoz

Glumac Entoni Rep (46) optužio je starijeg kolegu Kevina Spejsija (58) da je pre mnogo godina pokušao da ga zavede i prešao granicu prikladnog ponašanja, piše Glossy.

Naime, kada je Rep imao 14 godina, a Kevin Spejsi 26, stariji glumac pozvao je mlađeg na žurku na kojoj se navodno dogodio šokantan napad. "Bio sam pozvan na jednu njegovu zabavu, sedeo sam na krevetu, on mi je prišao i podigao me kao što mladoženja podigne mladu, da bi je preneo preko praga. Uznemirio sam se, rekao sam, šta se dešava?! Spustio me je na krevet i legao preko mene", ispričao je Rep, koji je otkrio da je odlučio da podeli svoju priču nakon niza potresnih priznanja o seksualnom zlostavljanju koje su iznele njegove koleginice glumice.

I dok su svi čekali Spejsijev odgovor, niko nije ni slutio kakav će izlaz iz ove situacije legendarni glumac pokušati da pronađe. Kevin Spejsi objavio je na Instagramu saopštenje koje je, najblaže rečeno, šokiralo Holivud.

Rasturila mu brak, pa ga varala s kim je stigla: Nestvarno lepa žena uzdrmala ceo Holivud!

A post shared by Kevin Spacey (@kevinspacey) on

"Poštujem Entonija Repa kao glumca. Više sam nego zgranut zbog ove priče. Iskreno, ne sećam se tog susreta jer se desio pre više od 30 godina. Ali ako sam se ponašao tako kako on kaže, dugujem mu najiskrenije izvinjenje i žao mi je zbog osećanja koje je opisao i koja je nosio u sebi sve ove godine", počeo je Spejsi. Glumac je zatim istakao da ga je ova priča podstakla da razmisli o svom životu. Naime, on nikad nije viđen u romantičnoj situaciji ni s muškarcem ni sa ženom, a oduvek se spekuliše da je gej, što je on u ovom saopštenju i priznao.

"Kao što oni koji su mi najbliži znaju, imao sam veze i s muškarcima i sa ženama. Voleo sam i imao romantične trenutke s muškarcima u svom životu, a sada biram da živim kao gej muškarac", napisao je Spejsi. Dok je jedan deo njegovih obožavalaca oduševljen Spejsijevim priznanjem, više je onih koji smatraju da je ovim iznenadnim deklarisanjem on pokušao da skrene pažnju sa užasnih optužbi. Najtužnije je što je, ako mu je to bio cilj, uspeo - veliki broj portala objavio je ovu vest istakavši kao glavnu informaciju to što je Spejsi priznao da je gej, dok je Repova priča potisnuta u drugi plan.

Ko je Dušica Radosavljević: Odrasla u sirotinji Beograda, sad joj se ceo Holivud klanja! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs