Obavezno pročitajte

Džordž Kluni je besan: I moju Amal su seksualno zlostavljali na poslu! (FOTO)

Skandalu koji se zadnjih nedelja veže uz ime producenta Harvija Vajnstina ne nazire se kraj

Vip priča 23.10.2017. - 19:55h Autor: 100posto.hr
Džordž i Amal Kluni, Foto: Profimedia

Nakon što je u javnost isplivalo da je godinama seksualno zlostavljao brojne žene sa kojima je radio, javljaju se oni koji priznaju da su bili upoznati sa njegovim ponašanjem i da im je danas žao jer ništa po tom pitanju nisu preduzeli.

 

Ceo Holivud joj okrenuo leđa zbog muža napasnika: Nastradala ni kriva, ni dužna! (FOTO)

foto: Profimedia

A na ovu temu sada se osvrnuo i Džordž Kluni.

 

Naime, glumac je istakao kako problem seksualnog zlostavljanja ne postoji samo u Holivudu već da prožima sve industrije.

 

- I moja supruga Amal se našla u takvim situacijama i u pravu, poslu kojim se bavi. To se događa svugde, užasan je problem i treba da se reši jer je to problem svih nas. I taj problem treba uzeti za ozbiljno jer predugo se dopuštalo takvima da rade ono što žele - kaže Kluni.

 

Kralj Holivuda u centru skandala: Razvrat i zlostavljanje o kojem se ćuti punih 30 godina!

foto: Profimedia

Glumac smatra da se i oni koji su ćutali i pomagali Vajnstinu kako bi prikrio svoja dela, takođe moraju suočiti s posedicama.

 

- Ako su postojale osobe koje su bili upućene u njegove postupke, želeo bih da znam zašto su ćutali i zašto i danas ćute. Ako postoje novinari ili mediji koji su imali ove informacije, želim da znam koliko su novca dobili da o tome ne pišu. Želim da znam koji su to ljudi bili koji su žene odvodili u hotelske sobe i ostavljali ih same sa Vajnstinom. Harvi će dobiti svoje i biti kažnjen. Ali šta je sa onim ljudima koji su na razne način bili uključeni u to - pita se Kluni.

 

Progovorila supruga Harvija Vajnštajna: Kada pomislim kroz šta su prošle te žene, srce mi se slama! (FOTO)

 

U emisiji "Good Morning America" izjavio je da je poznavao Vajnstina kao nasilnika i ženskaroša, ali da mu ni na kraj pameti nije bilo dokle je sezalo njegovo ponašanje i šta je radio iza zatvorenih vrata hotela.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs