Pogledajte

Mali princ: Kraljevska porodica ponosno pokazala sina! (FOTO)

Prelepa slika života na kraljevskom dvoru stiže iz Švedske: princ Karl Filip novim je portretom javnosti pokazao svoju četvoročlanu porodicu

Vip priča
17:25h Autor:
Mali princ: Kraljevska porodica ponosno pokazala sina! (FOTO)
Princ Karl Filip i princeza Sofjia, Foto: Profimedia

Jedini sin kralja Karla XVI Gustafa i kraljice Silvije s javnošću je prvi put podelio portret na kojem su svi članovi njegove porodice.

Princ Karl Filip i princeza Sofjia zadovoljno poziraju na fotografiji sa sinovima - princem Aleksanderom i princem Gabrielom, najnovijim članom njihove male porodice.

Објава коју дели Kungahuset (@kungahuset) дана

Uz novi portret, kraljevska porodica objavila je i kratku izjavu u kojoj su izrazili zahvalnost svima koji su im čestitali na prinovi.

- Veliko hvala za sve lepe čestitke vezaneuz rođenje našeg sina, princa Gabriela. Cenimo Vašu ljubaznost – stoji u izjavi, a fotografije su prijatno iznenadile sve obožavatelje švedske kraljevske porodice, iako ovo nije prva fotografija princa Gabriela. Najmlađi član kraljevske porodice rođen je 31. avgusta ove godine, a već je početkom septembra objavljena njegova prva fotografija snimljena u kraljevskoj palati u Stokholmu.

Објава коју дели Kungahuset (@kungahuset) дана

Porodica je presrećna zbog prinove, a uskoro ih očekuje još jedan veliki događaj: krštenje princa Gabriela održaće se početkom decembra. Princ Karl Filip i princeza Sofija venčali su se u junu 2015. godine u kapeli kraljevske palate u Stokholmu, a prvo dete, princa Aleksandera dobili su u aprilu prošle godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs