Kao i sva druga deca

Omiljena igračka princa Džordža: U ovome uživa budući britanski kralj!

Britanski princ Vilijam otkrio je ove nedelje zanimljiv detalj o svom sinčiću

Vip priča
13:04h Autor:
Omiljena igračka princa Džordža: U ovome uživa budući britanski kralj!
Foto: Profimedia

Kao i svi njegovi vršnjaci, četvorogodišnji princ Džordž voli da se igra. Iako mu se trenutno život malo promenio jer je krenuo u školu, pa su počele malo ozbiljnije obaveze, to ne znači da mu ne ostaje vremena za igru s prijateljima i sestricom Šarlot, a u jednoj dečijoj igrački, koju danas ima gotovo svaki mališan, budući kralj posebno uživa.

Naime, britanski princ Vilijam otkrio je ove nedelje na predstavljanju novog modela sportskog vozila u Londonu zanimljiv detalj o svom sinčiću.

"Moj sin bi se oduševio viđenim", rekao je videvši nove modele brzih vozila i otkrio da i on i sin obožavaju automobile. Međutim, autići nisu najdraža igračka sinu vojvotkinje Kejt Midlton i princa Vilijama.

"Moj sin je trenutno zaluđen Lego kockicama. To je neverovatno", rekao je za britanske medije slavni princ, koji trenutno očekuje treće dete.

Nakon radosnih vesti Kejt Midlton zabrinula sve: Život joj ugrožen zbog poremećaja od kojeg pati!

Pre nekoliko dana mogli smo da vidimo kako brižni otac prati svog prvorođenog sinčića u školu. Preslatke fotografije ovog događaja brzo su obišle svet. Maleni princ ušao je tada u novo životno razdoblje i sada upoznaje mnogo vršnjaka s kojima se zbližava, a istovremeno se uči odgovornosti i manirima.

foto: AP / Kay Nietfeld

Njegova prestižna škola Sent Tomas u jugozapadnom delu Londona poseban naglasak stavlja na umetnost, sport i aktivnosti, a ljubaznost i poštovanje su glavno pravilo.

Od svih tih aktivnosti, princa Džordža ipak trenutno najviše oduševljava igra popularnim Lego kockicama kada dođe kući nakon napornog dana u školi.

Jezivi incident u školi princa Džordža: Policija morala da interveniše! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs