Slabo obezbeđenje

Jezivi incident u školi princa Džordža: Policija morala da interveniše! (FOTO)

Sa školom u koju ide princ Džordž radimo na merama sigurnosti nakon incidenta, navodi Skotland Jard

Celebrities
10:51h Autor:
Jezivi incident u školi princa Džordža: Policija morala da interveniše! (FOTO)
Foto: Reuters / Pool

Skotland Jard je objavio u sredu da preduzima sigurnosne mere u školi u koju ide mali britanski princ Džordž u Londonu nakon hapšenja četrdesetgodišnje žene osumnjičene za pokušaj provale.

Osumnjičena je privedena u sredu posle podne pošto je dan ranije ušla u zgradu, navela je londonska policija u saopštenju bez drugih pojedinosti.

Zašto princ Džordž uvek nosi šorts, bez obzira na vreme: Jedan jedini razlog! (FOTO)

foto: EPA / Neil Hall

"Sa školom u koju ide princ Džordž radimo na merama sigurnosti nakon incidenta", navodi Skotland Jard. Četvorogodišnji Džordž, treći u nizu za nasleđivanje britanske krune, krenuo je u vrtić 7. septembra u privatnoj školi Sent Tomas Batersi u kojoj školska godina košta oko 18.000 funti (19.600 evra).

Praunuk kraljice Elizabete i unuk princa naslednika Čarlsa provešće godinu dana u tom razredu, a zatim krenuti u osnovnu školu sa 5 godina, kao što je to uobičajeno u Velikoj Britaniji. Objava izbora te škole bila je iznenađujuća jer se predviđalo da će biti izabrana prestižna londonska škola Vederbi, u kojoj su školovanje počeli njegov otac princ Vilijam i stric princ Hari.

Britanski vodič najboljih škola "The Good Schools Guide" opisuje Sent Tomas Batersi kao "malo haotično zdanje za kosmoplitske roditelje koji žele svojoj deci da pruže najbolje englesko obrazovanje koje novac može da kupi".

Nakon radosnih vesti Kejt Midlton zabrinula sve: Život joj ugrožen zbog poremećaja od kojeg pati!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs